Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

The-Breakfast-club-junior-Bussum-kidsproof

10 x De allerleukste horeca met speelhoek in ‘t Gooi

kidsproof | speelhoek | 't Gooi

Op zoek naar een leuke hotspots in ‘t Gooi waar je rustig met je kroost een kopje koffie kan drinken? Check dan snel mijn Koffie & Kids Hotspots met play-area in ’t Gooi e.o. Niet alleen een kleurplaat en een paar potloden, nee echt een speelhoek. Dus ook met slecht weer kan je hier heen. Al deze plekken leuk voor kinderen tot een jaartje of zes. Daarna hebben ze toch meer ruimte nodig. Veel hotspots hebben een speeltuin, dus dat moet goed komen!  Deze kindvriendelijke plekjes zijn ook nog eens leuk voor de ouders, oppas, opa’s en oma’s. Ik zeg wijn-wijn situatie! Zoek je leuke horeca met speelhoek net buiten ‘t Gooi zoals in Eemnes en Baarn ? Klik dan hier

Breakfast-club-junior-bussum-kidsproof
Breakfast Club Junior
Sees-coffee-conceptstore-hilversum-kinderspeelhoek
Sees. Coffee & Conceptstore

Sees. Coffee & Conceptstore – Hilversum  
Heerlijk koffiebarretje & lunchcafé met speelhoek voor de kids. Tussendoor kan je zelf lunchen of even shoppen in de winkel. Ideaal toch! Lees hier meer

The Breakfast Club Junior – Bussum  
Wij zijn zo blij dat onze favoriete Amsterdamse ontbijt & lunchtentje nu sinds een klein jaartje ook in Bussum zit! Dit een speciale kidsproof versie, met een  speciaal kids menu en beneden de speelhoek! Bestel zeker een koffie van Lot61 en de pancakes of eggs benedict!

Cloffee Kids – Bussum 
Deze Kids Concept Store heeft naast geweldige pre-loved kinderkleding en speelgoed ook een gave speelhoek en koffiebar met overheerlijke taartjes! 

Your Coffee – Hilversum  
Fijne ongedwongen plek voor ontbijt, lunch of borrel met een speelzolder voor kindjes tot een jaar of zes. Kids mogen boven zelf de bestelling doorgeven d.m.v. een briefje in een bal die ze naar beneden mogen rollen. Big smile gegarandeerd! Lees hier meer

Restaurant Bruis – Blaricum  
De enige locatie met een super grote speelhoek. Beneden eentje voor de koters met speelhuisjes. De wat oudere kids hebben boven een hele speelzolder tot hun beschikking. Bouwen met blokken, glijden van de glijbaan en zelfs een kleine bios. Als ze er klaar mee zijn, kunnen ze nog buiten in de speeltuin uitrazen. Kidsproof koffie of borrel kan je hier zeker doen.

 

cafe-restaurant-heidezicht-bussum
Heidezicht
groene-afslag-laren-kinderhoek
Groene Afslag

Theeschenkerij Juffrouw Jansen – Hilversum   
Heerlijke plek midden tussen de boerderijdieren. Kopje koffie of lunchen en de kids dieren aaien en lekker spelen in de speelhoek of speeltuin. 

De Groene Afslag – Laren  
Een inspirerende plek voor een koffie of lunchdate. Kids kunnen gewoon mee, want er is ook kleine maar fijne speelhoek met zitkussens. Onder de trap gelegen, dus niet gelijk naast het zitgedeelte. Maar zo lekker ruim daar, dat ze niemand in de weg lopen. Buiten anders ook genoeg ruimte om te spelen of schommelen. Vergeet niet om langs bakker, Het Graanschap, te gaan voor een vers brood!  

Heidezicht – Bussum 
Prachtige locatie aan de heide, met een grote natuurspeeltuin, hertenkamp en binnen een fijne speelhoek. Met jonge kindjes af en toe wel even stiekem om het hoekje kijken of het goed gaat. Speelhoek namelijk bij de ingang en de grote glazen deur altijd erg interessant.

PorterHouse – Naarden & Huizen  
Twee locaties, maar die in Naarden persoonlijk mijn voorkeur. Grotere speelhoek voor de kids en mooi uitzicht op de haven. Hier kan je  lunchen of borrelen en tegelijk een oogje in het zeil houden. Met mooi weer ook een top terras met aangrenzend een grote speeltuin.

Vesting Hotel, Naarden-Vesting  
Prachtig boutique hotel met een top restaurant met bar en een heerlijk terras. En een kleine hidden speelkamer voor de kids (bij de ingang gelijk rechts)! Niet verder vertellen, want geen kids walhalla, maar prima om even te ontbijten of lunchen met de kids nadat je door de vestingstad heb gewandeld. Ongedwongen sfeertje en een heerlijke open haard, dus een dikke aanrader! 

Hier wil je ook naar toe!