Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

sees-coffee-concept-store-hilversum-kidsproof

Coffee & Conceptstore: Sees – Hilversum

Wil je een kopje koffie drinken, lunchen of shoppen? Of gewoon alles tegelijk? En dan ook nog een de optie om je kindje mee te nemen? Dit kan allemaal bij Sees. Coffee & Conceptstore! Dit pareltjes zit op de gezellige Gijsbrecht van Amstelstraat. De eigenaresse Jaimie verkoopt de meest geweldige sieraden, geurkaarsen en interieur accessoires van lokale ondernemers en internationale merken. Erg fijne plek voor een bakkie koffie of om een cadeautje te scoren. 

Sees-coffee-conceptstore-shoppen
sees-coffee-concept-store-hilvers

KIDSPROOF

Te fijn dat ze ook een grote speelhoek hebben met een treinbaan en diverse boekjes voor de kids. Hierdoor kan je prima even rond snuffelen in de winkel of een heerlijk broodje eten. 

De menukaart is top, alles is hier zo lekker! Ik kan nooit kiezen! De zoetigheden bij de counter zijn ook goddelijk! Dus be aware, loop er niet langs! Als je toch iets zoets wil bestellen, dan zeker de carmelita proberen. Op de menukaart is ook rekening gehouden met de kiddo’s

Ze organiseren verder ook te leuke events in de zaak. Overdag maar ook ‘s avonds. Check zeker af en toe hun insta en ik deel het ook vaak in mijn stories. Een concept store zoals hij moet zijn! Vol liefde & passie! 

Gijsbrecht van Amstelstraat 119, Hilversumseesconceptstore.nl

Andere pareltjes