Samenwerken

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Gooische Hotspots. Wat in 2020 tijdens corona begon als een hobby is uitgegroeid tot het online lifestyle & hotspot magazine van ‘t Gooi. Ik geef dagelijks tips over de leukste hotspots en dingen om te doen in ‘t Gooi & omstreken. Meer informatie over Gooische Hotspots? Check dan de About pagina. Samenwerkingen worden geselecteerd op basis van relevantie. We werken alleen met partijen die aansluiten bij de visie en de doelgroep van Gooische Hotspots: ambitieuze & kritische levensgenieters. Ondernemende 30-plussers, welke constant op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van eten, drinken, reizen, lifestyle, natuur en kids. Samenwerken kan al vanaf €75,- (zie prijzen hieronder) 

Doelgroep

Voor ondernemende 30-plussers, welke constant op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van eten, drinken, reizen, lifestyle, natuur en kids. 

  • Op Instagram volgen dagelijks 13.000 volgers mijn Gooische avonturen
  • De doelgroep bestaat voor 78% uit vrouwen en 22% uit mannen
  • De lezers van Gooische zijn tussen de 25-55 jaar met de grootste groep tussen de 35-45 jaar oud.
  • Ze  zijn op zoek naar unieke & hippe plekjes om te eten, drinken, borrelen, shoppen en om met hun kids naar toe te gaan.
  • Rond de 68% van mijn publiek is woonachtig in Het Gooi – Blaricum, Laren, Hilversum, Bussum, Naarden of Huizen
  • Zo’n 21% komt uit randgemeenten zoals Baarn, Eemnes, Soest, Loosdrecht,  Muiden en Weesp en Amsterdam
  • 11% komt uit de andere provincies in Nederland, België en Duitsland 

Samenwerkingsmogelijkheden

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk en elk bedrijf is weer anders. We maken graag een voorstel op maat om tot de beste resultaten te komen. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijkheden: 

Advertorial op de website
Hoe leuk je eigen artikel op Gooische Hotspots? Perfect voor je restaurant, hotel of winkel. 

Campagne op onze Social Media
Foto’s op een reel van je restaurant, event of merk op onze feed? Dat kan allemaal! Er is van alles mogelijk. Als het maar in onze ‘straatje’ past. 

Bannering op website
Extra aandacht nodig? Dan is het ook mogelijk om je zaak of product op onze homepage als banner neer te zetten of extra uit te lichten als categorie. 

City guides op maat
We hebben al diverse cityguides online op onze website staan. Wil je als City Marketeer hier als dorp of stad ook tussen komen te staan? Neem dan contact op over de mogelijkheden. 

Op maat voorstel 
Herhaling is key, en inzet over diverse kanalen (social, website) werkt het beste. Want heeh wie wil er nu niet het beste resultaat? Als ervaren Marketing Manager denken we graag met jullie mee welke middelen het meest effectief zijn.  

Prijzen

Gooische Hotspots is sterk in het realiseren van bekendheid voor nieuwe winkels of restaurants, maar ook voor events of producten. Open je een nieuw restaurant of winkel of organiseer je een te gek event die zeker niet mag missen op Gooische Hotspots? Stuur me dan een e-mail. Dan kijken we of het aansluit bij onze doelgroep en dan kunnen we in overleg een artikel en/of post schrijven. 

Instagram stories                = vanaf €75,-
Instagram post + stories  = vanaf €250,-

Website artikel                      = vanaf €200,-
Combinatie pakket             = vanaf €450,-

*Alle prijzen zijn indicatie prijzen en excl. productie, eventuele reiskosten en BTW. De gemaakte foto’s kunnen in overleg voor een klein bedrag worden afgenomen. Elke aanvraag vraagt om maatwerk. Stuur ons een e-mail bij interesse. 

Marketing & Social Media Specialist


Naast het online platform Gooische Hotspots, heb ik 14 jaar gewerkt als
Brand & Marketing Manager in de FMCG bij o.a. Nestlé, Maxxium  (Bols Jenever & Cocktail, Whisky) en FrieslandCampina. Nu werk ik naast Gooische nog steeds als Freelance Marketing Manager en adviseer ik diverse bedrijven in hun Marketing & Social Media Strategy. Genoeg marketing ervaring om goed advies te geven te over hoe ik jullie communicatie- en marketingdoelstellingen kan vertalen naar mooie content die past bij mijn volgers en jullie doelgroep. Ik denk graag met je mee wat de beste manier is om meer zichtbaarheid te creëren. 


Contact
info@gooischehotspots.nl 

Over-Gooische-hotspots