Gooische Hotspots

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Gooische Hotspots. Wat in 2020 tijdens corona begon als een hobby is uitgegroeid tot het online lifestyle & hotspot magazine van ‘t Gooi. Ik geef dagelijks tips over de leukste hotspots en dingen om te doen in ‘t Gooi & omstreken. Meer informatie over Gooische Hotspots? Check dan de About pagina. Samenwerkingen worden geselecteerd op basis van relevantie. We werken alleen met partijen die aansluiten bij de visie en de doelgroep van Gooische Hotspots: ambitieuze & kritische levensgenieters. Ondernemende 30-plussers, welke constant op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van eten, drinken, reizen, lifestyle, natuur en kids. 

Samenwerkingsmogelijkheden

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk en elk bedrijf is weer anders. Ik maak graag een voorstel op maat om tot de beste resultaten te komen. Hieronder een paar voorbeelden van betaalde samenwerkingsmogelijkheden:
+ Lokale campagnes voor ’t Gooi (geef je dorp, stad of winkelstraat meer aandacht)  
+ Redactioneel artikel op website
+ Campagne op Instagram & Instagram stories
+ Bannering op website

+ Ambassadeurschap
+ City guides op maat
+ Social media advies op maat
+ Jaarabonnement 

Nori-and-rice-hilversum

Doelgroep

  • De doelgroep bestaat voor 78% uit vrouwen en 22% uit mannen
  • De lezers van Gooische zijn tussen de 25-55 jaar met de grootste groep tussen de 35-45 jaar oud.
  • Ze  zijn op zoek naar unieke & hippe plekjes om te eten, drinken, borrelen, shoppen en om met hun kids naar toe te gaan.
  • Rond de 75% van mijn publiek is woonachtig in Het Gooi – Blaricum, Laren, Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen of Eemnes. 
  • De andere 25% komt uit randgemeenten zoals Baarn, Soest, Loosdrecht,  Muiden en Weesp en maar liefst 7% uit Amsterdam.
  • Op Instagram volgen dagelijks 11.400 volgers mijn Gooische avonturen.

Richtprijzen

Gooische Hotspots is sterk in het realiseren van bekendheid voor nieuwe winkels of restaurants, maar ook voor events of producten. Open je een nieuw restaurant of winkel of organiseer je een te gek event die zeker niet mag missen op Gooische Hotspots? Stuur me dan een e-mail. Dan kijken we of het aansluit bij onze doelgroep en dan kunnen we in overleg een artikel en/of post schrijven. 

Instagram post + stories: = vanaf €300,-
Website artikel:                    = vanaf €250,-
Combi-deal:                          = vanaf €500,-

*Alle prijzen zijn indicatie prijzen en excl. BTW. De gemaakte foto’s kunnen in overleg worden afgenomen. Elke aanvraag, vraagt om maatwerk en er kan eventueel korting gegeven worden dmv. een gedeeltelijke barterdeal. 

 

 

Marketing & Social Media Specialist

Over-Gooische-hotspots

Naast het online platform Gooische Hotspots, heb ik 14 jaar gewerkt als Brand & Marketing Manager in de FMCG bij o.a. Nestlé, Maxxium  (Bols Jenever & Cocktail, Whisky) en FrieslandCampina. Nu werk ik naast Gooische nog steeds als Freelance Marketing Manager en adviseer ik diverse bedrijven in hun Marketing & Social Media Strategy. Genoeg marketing ervaring om goed advies te geven te over hoe ik jullie communicatie- en marketingdoelstellingen kan vertalen naar mooie content die past bij mijn volgers en jullie doelgroep. Ik denk graag met je mee wat de beste manier is om meer zichtbaarheid te creëren. 

Wil je samenwerken of heb je advies nodig?
Laat je gegevens achter via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@gooischehotspots.nl Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.