Over-Gooische-hotspots-fems-fotografie

Samenwerken

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Gooische Hotspots. Wat in 2020 tijdens corona begon als een hobby is uitgegroeid tot het online lifestyle & hotspot magazine van ‘t Gooi. Ik geef dagelijks tips over de leukste hotspots en dingen om te doen in ‘t Gooi & omstreken. Meer informatie over Gooische Hotspots vind je hier

Gesponsorde projecten worden geselecteerd op basis van relevantie van en voor het merk. Ik werk alleen met partijen die aansluiten bij de visie en de doelgroep van Gooische Hotspots: ambitieuze & kritische levensgenieters

Mogelijkheden

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk en elk bedrijf is weer anders. Ik maak graag een voorstel op maat om tot de beste resultaten te komen. Hieronder een paar voorbeelden van samenwerkings-mogelijkheden:

+ Lokale campagnes voor ’t Gooi (je dorp, stad of winkelstraat meer aandacht)  
+ Barterdeals
+ Redactioneel artikel op website
+ Campagne op Instagram & Instagram stories
+ Bannering op website

+ Ambassadeurschap
+ City guides op maat
+ Social media advies op maat

Doelgroep

De doelgroep van Gooische Hotspots bestaat voor

  • 78% uit vrouwen en 22% uit mannen die op zoek zijn naar unieke & hippe plekjes om te eten, drinken, borrelen en wandelen en die houden van het Gooische Leven.
  • De lezers van Gooische zijn tussen de 25-55 jaar met de grootste groep tussen de 35-45 jaar oud.
  • Rond de 75% van mijn publiek is woonachtig in Het Gooi – Blaricum, Laren, Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen of Eemnes. 
  • De andere 25% komt uit randgemeenten zoals Baarn, Soest, Loosdrecht,  Muiden en Weesp en maar liefst 7% uit Amsterdam.
  • Op Instagram volgen dagelijks 8.300 volgers mijn Gooische avonturen.
  • Elke post wordt tussen de 7.000-11.000 keer bekeken. 
  • Per maand bekijken gemiddeld 24.500 unieke Instagram accounts de Instagram van Gooische Hotspots.
  • De website www.gooischehotspots.nl is sinds november 2021 live en wordt wekelijks 1700 x bekeken. 

Richtprijzen

nieuwe-hotspot

Gooische Hotspots is sterk in het realiseren van bekendheid voor nieuwe winkels of restaurants, maar ook voor events of producten. Open je een nieuw restaurant of winkel of organiseer je een te gek event, of verkoop je een product die zeker niet mag missen op Gooische Hotspots? Stuur me dan zeker een e-mail. Dan kijken we of het aansluit bij onze doelgroep en kan ik in overleg een (betaald) artikel of post schrijven. 

Instagram 
Stories en/of posts op Instagram vanaf €50,-

Artikel op website
Een uitgebreid artikel op de website vanaf €150,- 

Barterdeals
Wij staan altijd open voor barterdeals (ruildeals). Bijvoorbeeld een overnachting of diner in ruil voor zichtbaarheid op Gooische Hotspots. 

 

Marketing & Social Media Specialist


Naast het online platform Gooische Hotspots, heb ik 14 jaar gewerkt als Brand Marketing Manager in de FMCG bij o.a. Nestlé, Maxxium  (Bols Jenever & Cocktail, Whisky) en FrieslandCampina. Nu werk ik naast Gooische nog steeds als Freelance Marketing Manager en adviseer ik als Social Media Expert hoe voornamelijk kleine bedrijven hun socials het beste kunnen aanpakken. Genoeg marketing ervaring om goed advies te geven te over hoe ik jullie communicatie- en marketingdoelstellingen kan vertalen naar mooie content die past bij mijn volgers en jullie doelgroep. Ik denk graag met je mee wat de beste manier is om meer zichtbaarheid te creëren. 

Wil je samenwerken of heb je advies nodig?
Laat je gegevens achter via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@gooischehotspots.nl Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Over-Gooische-hotspots