Inge-schrijfster-Gooische-Hotspots

Contact

Gooische Hotspots is een lifestyle & hotspot guide voor iedereen die geïnteresseerd is in ‘t Gooi. Ik neem je mee naar alle hotspots & pareltjes. Een jaar geleden begonnen als hobby op Instagram en sinds kort ook deze websiteMij kan je niet blijer maken dan op ontdekkingstocht te gaan naar mooie plekjes. Van de leukste restaurants, de gaafste interieurwinkels tot de beste take-way en fijnste kidsproof hotspots.

Contact opnemen? Een vraag? Stuur een e-mail naar info@gooischehotspots.nl of vul het contactformulier hiernaast in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs, Inge

Contactformulier

About me

Meer over mij weten en waarom ik Gooische Hotspots ben begonnen?  Check dan de About pagina 

Nieuwsgierig naar ons Gooische Leven als familie met twee jonge kids die jaren in Amsterdam hebben gewoond en nu in het pittoreske Blaricum? Altijd als eerste de laatste tips? Volg mij dan zeker op Instagram

Samenwerken

Je eigen Gooische Hotspots artikel op de website of een bericht op Instagram? Als Marketing Manager denk ik graag met je mee over de diverse mogelijkheden. Er zijn zoveel mogelijkheden en elk bedrijf is weer anders. Ik maak graag een voorstel op maat. 

Meer over samenwerkingsmogelijkheden vind je hier