Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Yourcoffee-Hilversum-lunch

De spot voor koffie & lunch: Your Coffee – Hilversum

In het centrum van Hilversum zit dit te leuke koffie & lunchcafé met speelzolder voor de kids! Je kan hier genieten van de lekkerste broodjes, taartjes..

In het centrum van Hilversum zit dit te leuke koffie & lunchcafé! Verstopt achter de winkelstraat, het straatje in bij de Douglas. Ideale locatie om even bij te komen van het shoppen en heerlijk te lunchen of te borrelen. Ze hebben een uitgebreide kaart en alles is hier gewoon lekker! Ook nog eens veel soorten thee en verse sapjes, I like als niet koffie drinker. Taartjes hier niet te versmaden zo lekker! Oh en het ontbijten kan hier ook! Tot 12h en echt een aanrader. Wil je na het shoppen borrelen? Dat kan ook met een nacho’s uit de oven of een overheerlijk borrelplateau. In de winter hebben ze ook glühwein en chocomelk bij de buitenbar. 

yourcoffee-taart-hilversum
Your-coffee-Hilversum-kidsproof

KIDSPROOF

Deze zaak is ook nog eens 100% kindvriendelijk. Ze hebben een speelzolder speciaal voor de jonge kids. Mijn kids zijn helemaal fan van deze hotspot. Niet raar want ze mogen zelf de bestelling doorgeven d.m.v. een briefje in een bal die ze naar beneden mogen rollen. Big smile gegarandeerd! Voor de kids hebben ze een speciale mini kaart, met o.a.fruit, tosti en pancakes.

Zoek je in de zomer een fijn terras in het centrum van Hilversum? Dan zeker Your Coffee onthouden. Voor het terras zit een pleintje waar de kids kunnen spelen. Gewoon een heerlijke ongedwongen plek voor ontbijt, lunch en borrel mét of zonder kids.

Kerkstraat 38a, Hilversum – yourcoffeehilversum.nl

Deze zijn ook top!