Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Parkhuis

11 x Kidsproof horeca met speelhoek net buiten ‘t Gooi

kidsproof | speelhoek | gooi & omstreken
blik-en-burgers-zeist-speeltuin-en-speelhoek-gooische-hotspots
Wintertuinexperience-baarn-kids
Zuyder-Almere-Duin-Gooische-Hotspots

#kidsproof  #speelhoek #gooi&omstreken

11 x Kidsproof horeca met speelhoek net buiten ‘t Gooi

Op zoek naar een leuke hotspots net buiten ‘t Gooi waar je rustig met je kroost een kopje koffie kan drinken? Niet alleen een kleurplaat en een paar potloden, nee een speelhoek. Dus ook met slecht weer de ideale plek om naar toe te gaan!  Al deze plekken zijn leuk voor kinderen tot een jaartje of zes. Daarna toch meer vertier en uitdaging nodig. De hotspots met een * achter de naam, hebben ook nog een speeltuin. Alle spots een wijn wijn situatie, want even je handen vrij en genieten van je taartje of bijkletsen it is! Enjoy! Nog meer leuke kidsproof spots in ‘t Gooi zoals Blaricum en Bussum? Check dan dit artikel

Fortdegagel-speeltuin-speelhoek
Fort de Gagel
Schoffies-Coffees-Baarn-Gooische-Hotspots
Schoffies & Coffees
brambergen-'sgraveland-kidsproof-speeltuin-speelhoek
Brambergen

Fort de Gagel- Utrecht
Aan de rand van Utrecht, zit sinds een maandje dit pareltje! Gave plek, met veel lichtinval en ideaal met kids. Een speelhoek bij de trap en buiten ook genoeg ruimte om te ravotten!

Schoffies & Coffees – Baarn 
Een waanzinnige nieuwe kinderconcept store mét koffie en een speelhoek voor de kids! Yes shoppen en spelen en daarna taartjes eten it is! 

Brambergen – ‘s Graveland    
Een fijne lunchplek, met speelhoek, goed eten en een top borrelplateau. Ideale spot om naar toe te gaan na een mooie wandeling of als de kids naar natuurspeeltuin OERRR willen.  

 

soesterdal-soest-speeltuin-speelhoek-kidsproof
Soesterdal
blik-en-burgers-zeist-speeltuin-en-speelhoek-gooische-hotspots
Blik & Burgers
Theetuin Eemnes

Soesterdal – Soest  
Top aanwinst van de eigenaren van Heidezicht en Brambergen! Qua locatie en uitzicht wel mijn favoriet!  Kids heerlijk spelen in de speelhoek of in de speeltuin. Jammer dat het niet naast de deur is, anders zou ik er elke week zijn! 

Brave Hendrik/ Theetuin Eemnes –  Eemnes
Drankje & taartje bij de vernieuwde theetuin in Eemnes . Kippetjes, varkentjes, speelhoek voor de kids in de te gave kas, haard vuurtje en genoeg natuur om lekker te spelen. High tea, taartje eten, lunchen of borrelen? Kids blij, wij blij! Lees hier meer.

Blik & Burgers – Zeist 
Een fantastisch grote speeltuin met fijne horeca zorgt ervoor dat we vaak deze kant op gaan met de kids. Sinds kort hebben ze ook Blik’s binnenspeelkamer. Fijne grote speelruimte en je kan bij je kids lunchen of koffie drinken. Ideaal! 

Pannenkoekenhuys/ Spiegelhuys – Nederhorst den Berg
Kinderen vermaken zich hier altijd super goed, want er zit een indoor speeltuin aan het restaurant vast!  Hoe leuk! Wel kleurrijk, maar ach soms is dit niet erg. Kids  blij, wij blij! 

Parkhuis
Zuyder-Almere-Duin-Gooische-Hotspots
Zuyder
Wintertuin

Zuyder – Almere Duin 
Koffietje bij het net geopende Zuyder Almere met indoor schommel en grote speelhoek voor de kids. Tot een jaar of 5 zeker interessant. Erna zeker even spelen aan het Almeerderstrand en je dag kan niet meer stuk.  Lees hiermeer. 

Wintertuin Experience – Baarn
Gave botanische & industriële kas met uitzicht op het groene Cantonspark. Een pareltje voor koffie, lunch of high-tea en totally kidsproof. Er is een leuke speelhoek en genoeg ruimte om te spelen. De grote palmboom en de hangende wieg voor de allerjongste bezoekers maakt het plaatje compleet. 

Kroast – Amersfoort   
Ok wel een stukje rijden. Combineer het met de grootste speelgoedwinkel van Nederland. Kroast heeft een speciale kinderhoek met tipi en racebaan! Op vrijdag en zaterdag is er en Nanny. Hoe relaxt op je gemak dineren terwijl de kids spelen.

Parkhuis – Amersfoort 
Het oude Ketelhuis is één van onze favoriete kidsproofspots in Amersfoort. Vintage, stoer, super lekker eten, en ook nog eens ideaal gelegen aan het Elisabeth Groen park. Binnen is een speelhoekje en op zaterdag de (speel)kelder ook open en buiten op het heerlijke terras een zandbak voor de mini’s. Lees hier meer.

De Boomhuttenclub – Den Haag
Een extra tip in Nederland, gewoon omdat het kan. De allerfijnste kidsproof hotspot DU MOMENT is namelijk de hippe Boomhutten club Ok zit dan wel in Den Haag. Maar come on dit pareltjes is toch echt het ritje wel waard! Fijn uitje voor de vakantie periodes. You’ re welcome!  

Hier wil je ook naar toe!