Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

LA-George-Laren-terras-gooische-hotspots

6 x De allerfijnste terrassen du moment in het Gooi

Yes we kunnen wel een gat in de lucht springen! De horeca en de terrassen zijn weer open. Deze terrassen in ‘t Gooi mag je zeker niet overslaan

Yes we kunnen wel een gat in de lucht springen! De horeca en de terrassen zijn weer open. Daar hoort natuurlijk een lijstje bij met de beste terrassen van ‘t Gooi. Mijn persoonlijke top 6 du moment, kan je hieronder vinden. Lekker divers, van een hip dakterras tot uitzicht op het water en van op chique tot heerlijk rustig midden in de natuur. Allemaal Coronaproof met veel ruimte om je heen. Lees snel mee! 

gooiland-hotel-roeff-dakterras-overnachten-hilversum
ROEFF
bij-de-tuinman-terras-hilversum-hoorneboegseheide-gooische-hotspots
Bij de Tuinman

GEORGE LA – LAREN     ★

Chique, romantisch, klassiek
Op de Naarderstraat zit dit heerlijke terras. Net even buiten de drukte van de Brink en heerlijk beschut. Het terras is hier groot favoriet omdat je allemaal leuke kleine nisjes hebt, afgeschermd met groene heggen en tot laat de zon, wat ook belangrijk is. Lekker veel privacy en ook het eten, brasserie stijl met goede klassiekers, is hier ook altijd top. Chardonnay, Aperol Spritz met een steak tartaar of steak, salade on the side en een lekker frans frietje! You will love it! Met kids? Dan ook super, want achterin is klein een speelhuisje voor de kleintjes. Als Amsterdammer erg blij dat George ook een vestiging in Laren heeft.

Naarderstraat 46, Laren – www.georgela.nl


ROEFF – HILVERSUM   ★

Hip, cocktails, streetfood
Echt het gevoel alsof je bij een té hip tentje in de Urban Jungle zit met overheerlijke cocktails en delicious streetfood! Van oesters tot (vega) burgers en van tonijn sashimi tot aan flatbread met bietenhummus. En dat gewoon bovenop het dakterras van het Gooiland Hotel met een prachtig uitzicht! Top plek op een zomerse avond! De Garden Sour & de  Moscow Mule echte aanraders! Alleen open in de zomermaanden. Voor 2022 nog niet bekend of ze open gaan. Stay tuned! 

Emmastraat 2, Hilversum – 
roeff.nl


BIJ DE TUINMAN – HILVERSUM  ★

Idyllisch, natuur, vegan
Een pareltje midden in de natuur van Hilversum! Na een wandeling over de Hoorneboegse heide de perfecte plek voor een koffie of lunch. Of gewoon om apart voor naar toe te rijden. Want geen woorden voor deze unieke locatie, idyllisch en verstopt midden in de natuur. De oprijlaan alleen al is indrukwekkend. Het terras, naast de moestuin en de kas is zo fijn! Geniet hier van de overheerlijke  plant-based  menukaart. terwijl de vogeltjes om je heen bladeren en fluiten. Echt een plek om tot rust te komen! Let op niet elke dag open, check hun website voor openingstijden. 

Hoorneboegseheide, Hilversum- bijdetuinman.nl 

Rust-Wat-Blaricum
BLARICUM
foodhall-mout-hilversum-gooische-hotspots
Foodhall Mout

FOODHALL MOUT – HILVERSUM   ★ 

Hip, relaxed & groot terras.
Perfect terras om heerlijk lang te borrelen en op een zomerse dag zo fijn dat je waarschijnlijk ook blijft dineren! Bijna altijd plek, want een super groot terras! Top plek om ongedwongen mensen te kijken en te genieten van al het overheerlijke eten!  

Marktplein 1, Hilversum – mouthilversum.nlRUST WAT – BLARICUM
 
  ★ 

Chique, natuur, romantisch
Zoek je een mooie plek om chique te lunchen of dineren met een vriendin of de ideale plek voor een date? Dan zeker naar Restaurant Rust Wat gaan! Het terras ligt zo onwijs mooi, aan een grote vijver, omringd door een prachtig bos. Net iets buiten het oude dorp en je waant je echt midden in de natuur, met fluitende vogeltjes om je heen en eendjes in de vijver! Het is niet voor niets regelmatig de setting voor televisieseries. Oh en niet te vergeten, overheerlijke gerechten, een uitgebreide wijnkaart en een bediening waar je u tegen zet. Koffietje? Ook dit de perfecte plek! 

Schapendrift 79, Blaricum  – caferestaurantrustwat.nl


DUDOCKX – HILVERSUM
   ★

Stijlvol, chique, aan het water
Heerlijke plek voor een lunch, borrel of diner. Mooi uitzicht over het water met zonsondergang. Je kan met je sloep aanleggen, maar je kan na of voor een diner ook een sloep huren om heerlijk een dagje te gaan varen over  de Loosdrechtse Plassen!

Vreelandseweg 50, Hilversum – dudockx.nl

Hier wil je ook naar toe!