Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

MOUT-foodhall-hilversum

FOODWALHALLA MOUT IN HILVERSUM

Foodhall Mout is toch wel één van mijn favoriete plekken in Hilversum. Altijd druk en bruisend. Een hotspot waar je op elk moment van de dag....

Foodhall Mout is toch wel één van mijn favoriete go-to plekken in Hilversum. Altijd druk en bruisend! Een heerlijk veelzijdige hotspot, waar je op elk moment van de dag heen kan. Is het voor een ontbijt, kopje koffie of voor lunch een diner of avondje uit met vrienden. Het prachtige industriële pand met de hippe styling, het zeer diverse aanbod qua keuken, de biertjes van de Gooische bierbrouwers en super attent en easy-going personeel. Een plek waar je gewoon geweest moet zijn in ‘t Gooi!

Foodhall-Mout-Hilversum
Foodhall-Mout-Hilversum

STREETFOOD
Bij Mout eet je de meest diverse streetfood gerechten van over de hele wereld. Van Italië tot Azië, van Zuid-Amerika tot New-York, van vlees tot vegan. Ideaal dus ook als je met een groep vrienden gaat! De kaart is een krant met alle gerechten en drankjes erop en dat zijn me een potje veel. Je kan gewoon bij de bediening bestellen als je wilt of langs de diverse keukens lopen. De Vietnamees Viet Kitchen & de houtovenpizza’s van Fratellino hier zwaar favoriet. Oh en vergeet ik nu de Vanille Pannacota! Neem die zeker, you will nog regret!

 

“Een plek in ‘t Gooi
waar je geweest moet zijn!”

 

Foodhall-Mout-Hilversum
Foodhall-Mout-Hilversum

GOOISCHE BIERTJES
Een must-drink zijn de biertjes van de Gooische Bierbrouwerij, die ook in Mout is gevestigd. Mout heeft zelfs ook haar eigen pils: Gooisch Goud. Btw ook te leuk, met vrienden een taptafel huren alla de Bierfabriek en zelf biertjes tappen.Kan je nooit kiezen? Dan zeker de Gooische Proeverij nemen met vier verschillende biertjes. Of ga voor een avondje uit met cocktails of G&T’s. Hier helemaal fan van de London Mule & de Amaretto Sour.

WERKEN & BORRELEN 
Er zijn zoveel hoekjes waar je kan zitten. Borrelend aan de bar, relaxed aan de biertafels, loungen op de bank bij de open haard (mijn ultieme favoriet) of met lekker weer in het zonnetje op het enorme terras! Kom er dan ook best vaak. Niet alleen om te lunchen, maar ook om te werken of voor een drankje met de kids na het shoppen. Top ook om te combineren met een filmpje bij Vue. Enjoy!

Foodhall MOUT, Marktplein 1, Hilversum–  mouthilversum.nl

Dit wil je ook zeker lezen