Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Restaurant-Vlaar-Gooische-Hotspots

VLAAR: VOORTREFFELIJK ETEN IN LUXE BRASSERIE STIJL

Wil je voortreffelijk eten en drinken in luxe Brasserie stijl? Dan zeker restaurant Vlaar in het idyllische 's Graveland op je lijstje zetten! Prachtige hoogstandjes in een fantastische zetting. Ontbijten, lunchen, high-tea en dineren. Alles is hier mogelijk!

Puur & Verfrissend 

Restaurant-Vlaar-Gooische-Hotspots
Restaurant-Vlaar-Gooische-Hotspots

Chef-kok Ties Vernooy kookt met zijn team creatieve en vernieuwende manier prachtige gerechten. Verse, frisse en pure smaken zijn key hier, en dat proef je. Begin net als wij op het prachtige terras met een heerlijke cava of cocktail met oesters. De ceviche, zwaardvis en gemarineerde watermeloen waren alledrie zulke verrassende gerechten dat ik ze gelijk weer zou bestellen. Daarna een mooie zeetong in beurre aromatique met frietjes en salade. Gefileerd door de keuken, dit was wel echt de topper van de avond, zo boterzacht. Als afsluiter het dessert, de tartelette van framboos, rood fruit, merengue en vanille roomijs. Een menu waar je u tegen zegt! Kan je niet kiezen? Laat je dan verrassen met een 2-tot 6- gangen surprisemenu eventueel met bijpassende wijnen. 

Ontbijten op zondag of een babyshower

Restaurant-Vlaar-Gooische-Hotspots-Lounge-groepen
Restaurant-Vlaar-Gooische-Hotspots
Restaurant-Vlaar-Gooische-Hotspots

Bij ons favoriet de Sunday Breakfast Club bij Vlaar. Ongedwongen met vrienden of familie: culinair ontbijten op de zondagochtend om 10 uur met een heerlijke Eggs Benedict of Avocado toast en sluit zeker af met de goddelijke cheesecake met limoen en limoncello. Of ga voor het uitgebreide ontbijtarrangement van €16.50 p.p. Heb je iets te vieren of zoek je een plek voor een (culinaire) vergadering? Dan bij Vlaar op het goede adres. De stylish en sfeervolle lounge of tastingroom is de ideale plek voor een private dining, babyshower, high tea, high wine of zakelijke bijeenkomst. Bij de tastingroom heb je zelfs nog een privé terras aan het water en je de mogelijkheid tot live cooking en een privé chef; een unieke culinaire ervaring! Wat wil je nog meer?

Restaurant Vlaar
Noordereind 129, ’s-Graveland
restaurantvlaar.nl

 
 
 

 

Populair