Puur & Verfrissend
Chef-kok Ties Vernooy kookt met zijn team creatieve en vernieuwende manier prachtige gerechten. Verse, frisse en pure smaken zijn key hier, en dat proef je. Begin net als wij op het prachtige terras met een heerlijke cava of cocktail met oesters. De ceviche, zwaardvis en gemarineerde watermeloen waren alledrie zulke verrassende gerechten dat ik ze gelijk weer zou bestellen. Daarna een mooie zeetong in beurre aromatique met frietjes en salade. Gefileerd door de keuken, dit was wel echt de topper van de avond, zo boterzacht. Als afsluiter het dessert, de tartelette van framboos, rood fruit, merengue en vanille roomijs. Een menu waar je u tegen zegt! Kan je niet kiezen? Laat je dan verrassen met een 2-tot 6- gangen surprisemenu eventueel met bijpassende wijnen.



Ontbijten op zondag of een babyshower
Bij ons favoriet de Sunday Breakfast Club bij Vlaar. Ongedwongen met vrienden of familie: culinair ontbijten op de zondagochtend om 10 uur met een heerlijke Eggs Benedict of Avocado toast en sluit zeker af met de goddelijke cheesecake met limoen en limoncello. Of ga voor het uitgebreide ontbijtarrangement van €16.50 p.p. Heb je iets te vieren of zoek je een plek voor een (culinaire) vergadering? Dan bij Vlaar op het goede adres. De stylish en sfeervolle lounge of tastingroom is de ideale plek voor een private dining, babyshower, high tea, high wine of zakelijke bijeenkomst. Bij de tastingroom heb je zelfs nog een privé terras aan het water en je de mogelijkheid tot live cooking en een privé chef; een unieke culinaire ervaring! Wat wil je nog meer?


Omdat ik zo enthousiast ben over Vlaar, heb ik met de eigenaresse Liliane iets leuks geregeld. Geef bij reservering en binnenkomst aan dat je via Gooische Hotspots komt en je krijgt een glaasje Cava cadeau bij je lunchmenu of diner. Hoe leuk! Geldig van 29 juli t/m 31 augustus 2022.
Restaurant Vlaar
Noordereind 129, ’s-Graveland
Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur
www.restaurantvlaar.nl