Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

human-design-virginia-van-dijk-Blaricum

Human design & life coach Virginia – Blaricum

Wil jij er ook achterkomen wie je echt bent en wil je jezelf leren accepteren? Dit kan heel simpel door middel van een Human Design rapport, een persoonlijke handleiding, die je meer inzicht geeft in wie je bent en waarom. Zo fijn om te weten hoe je dicht bij jezelf kan blijven en je niet laat leiden door andere mensen. Ik ben zo blij dat ik een rapport heb laten maken bij de Blaricumse Virginia. Zo fijn dat zoiets simpels, je de handvatten kan geven om meer jezelf te zijn. Ook interesse? Lees snel verder over hoe het werkt.

Coaching naar aanleiding van een persoonlijke handleiding

Zo fijn om een coach te hebben die je verder kan helpen zonder dat er ellenlange sessies aan vooraf gaan. Voor je eerste coaching gesprek ontvang je namelijk een persoonlijke handleiding waarin precies staat hoe je bent, waarom en hoe je hier het beste mee om kan gaan. De basis van Virginia haar coaching bestaat namelijk uit Human Design, een complex systeem waarmee jij inzicht krijgt in wie jij van nature eigenlijk bent. Jouw unieke Human Design Chart wordt berekend op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Het systeem is gebaseerd op een combinatie van wetenschap en spiritualiteit en trekt lessen uit o.a. kwantummechanica, biochemie, astrologie & de chakra’s uit het Hindoeïsme.  Vervolgens werkt ze jouw Chart uit in een uitgebreid Human Design rapport. Wat als het ware een persoonlijke handleiding van jezelf is. Erg fijn voor jezelf, maar ook zeker voor je directe omgeving. 

Samen met jou brengt ze jouw leven naar een next level

Virginia
 

Virginia als Next Level Coach begeleidt je om meerdere doelen te bereiken zodat je je leven naar een Next Level brengt. Ze biedt een unieke combinatie aan van Human Design + coaching op mindset & voeding. Een gouden combinatie waar ik de komende maanden mee aan de slag ga. Speciaal voor KIDS & ouders biedt ze een KIDS Human Design Rapport aan. Hiermee krijg je de persoonlijke gebruiksaanwijzing van je kind in handen. Een losse coaching sessie voor jezelf kan natuurlijk ook. Ik weet zeker dat het hier niet bij blijft, want het gaat echt je leven veranderen. 

Virginia van Dijk 
Human Design & Coach in ‘t Gooi/ Blaricum
www.virginiavandijk.nl 

Hier wil je ook naar toe!