Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Hazy-Huizen-concept-store-en-koffie-bar-in-het-gooi

KOFFIEBAR & BOHO CONCEPT STORE HAZY IN HUIZEN  (& BUSSUM)

Yesss een nieuwe winkel, en eentje die we meer dan leuk vinden! Koffiebar & concept store HAZY is the newest in 't Gooi. Begin december opende de HAZY haar deuren in hartje Huizen en wat een aanwinst voor het dorp. Eindelijk een hippe concept store met goede koffie en heel veel lekkernijen!  Je kan er terecht voor cadeautjes, accessoires, wooninrichting, kleding, edelstenen. Ik kan je vertellen, verliefd wordt je zeker op deze store! De stijl is boho, kleurrijk, en mooie en rijke materialen.

Dikke vette aanwinst met kleding, accessoires en de lekkerste koffie 

Hazy-Huizen-concept-store-en-koffie-bar-in-het-gooi
Hazy-Huizen-concept-store-en-koffie-bar-in-het-gooi

De winkel is zo mooi, de koffiehoek met een prachtige oude turquoise deur en de Marrakech kleur op de muur.  Een concept store die zeker niet zou misstaan in de Jordaan. En nu gewoon in hartje Huizen! Een echte aanwinst voor het dorp en neem altijd een kijkje als ik boodschappen ga doen. Blijf altijd langer hangen, want je kijkt je ogen uit naar al het mooist en de gember thee is ook zo lekker! Een plek die gewoon heel mooi is, prachtige producten verkoopt en waar je gezellig kan shoppen & koffie kan drinken!

Bohemian vibes met merken als Sissel Edelbo & Doing Goods

Hazy-Huizen-concept-store-en-koffie-bar-in-het-gooi
Hazy-Huizen-concept-store-en-koffie-bar-in-het-gooi
Hazy-Huizen-concept-store-en-koffie-bar-in-het-gooi

Eigenaresse Pauline straalt in de winkel! Haar stijl is wat er in de winkel staat en hangt. En you gonna love it! Bij HAZY vind je de allermooiste woon- en modeaccessoires zoals sieraden, servies, kandelaars, lampen, plasticvrije zeep, maar ook de mooiste jurken, kaftans en gilets voor jong & oud. Allemaal bijzondere producten met een mooi verhaal en allemaal in de prachtige bohemian/ natural stijl. Pauline verkoopt merken als: The Darling, Muja Juma, Sissel Edelbo, Doing Goods, Une a Une en Club Nomad. Allemaal unieke merken, duurzaam en veelal handgemaakt. Én je drinkt er ook nog eens de lekkerste koffie en thee. Niet onbelangrijk ze hebben dagelijks huisgebakken (glutenvrij) lekkernijen. Ben je er nog niet geweest? Dan wordt het zeker tijd dat je even gaat rondneuzen en voor een lekker bakkie langs gaat!

NIEUWS: Sinds mid september 2022 een nieuwe winkel in Bussum! Minder koffieplekjes, maar nog steeds veel accessoires, fashion, nog meer kinderkleding en te gekke sieraden. 

HAZY
Kerkstraat 54D- Huizen 
Nieuw: Huizerweg 50 – Bussum 

Populair