Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Face-Graphics-Permanente-make-up-Laren

Permanente make-up: Face Graphics – Laren

Beauty | PMU | wenkbrauwen | lippen
Face-graphics-Laren-Salon2
Face-Graphics-Laren
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-salon

Face Graphics – Laren


Zit je net als ik al tijden te twijfelen over een PMU (permanente make-up) behandeling? Weet je niet of het iets voor je is en naar wie je toe moet gaan? Laat mij je dan meenemen in mijn ervaring met PMU voor lippen en wenkbrauwen. Na veel rondvragen bij vriendinnen, werd ik helemaal enthousiast over Wai Men van Face Graphics in Laren. Zij is volgens velen dé expert op het gebied van vormgeving van de wenkbrauwen, lippen en ogen in ‘t Gooi. Snap ik helemaal, want ze is erg nauwkeurig en neemt echt de tijd om er een prachtig resultaat van te maken. Mijn wenkbrauwen en lippen zijn nog nooit zo mooi en sprekend geweest en ik krijg zoveel complimenten! Een verbluffend resultaat. Ze heeft ook echt een oog voor interieur en styling, haar studio aan huis is dan ook echt een plaatje! Interesse en benieuwd naar het resultaat? Wai Men, de eigenaresse, heeft eerst in de zakenwereld gewerkt o.a. op het hoofdkantoor van Marktplaats en sinds een paar jaar is ze teruggekeerd naar de schoonheidssector. Ze is van jongs af aan al gepassioneerd geweest in de vormgeving van de wenkbrauwen, lippen en ogen. Ze tekende gewoon altijd gezichten als kind. Hoe bijzonder is dat. Niet gek dat ze permanente make-up (PMU) specialist is geworden. Het fijne van Wai Men is dat ze zelf vanaf haar 17de af aan alle PMU behandelingen heeft laten doen, waardoor ze alle technieken zelf heeft kunnen ervaren in de afgelopen 25 jaar.

Face-Graphics-Laren-before-after
Before & After
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-wenkbrauwen-before
Before
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-wenkbrauwen-before
After
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-Lippen
Before & After
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-Lippen
Before
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-Lippen
After

Ik vond het in eerste instantie heel spannend om mij wenkbrauwen te laten doen. Niet alleen vanwege de eventuele pijn, maar meer omdat ik bang was om met mislukte wenkbrauwen rond te lopen. Uiteindelijk ben ik spijt dat ik het niet jaren eerder heb gedaan, want zo enorm blij met het resultaat!  Wai Men is ook zo fijn, ze is zo geduldig en werkt heel netjes en is heel kieskeurig. Erg fijn in dit vak. Ze is pas tevreden als jij dat ook bent. De salon is helemaal mooi ingericht en je voelt je gelijk op je gemak. Het gemak van mooie en perfecte wenkbrauwen is zo’n fijn gevoel! Ik was zo enthousiast over mijn ‘new & improved’  wenkbrauwen dat ik begin dit jaar gelijk een afspraak voor mijn lippen heb gemaakt. Scroll naar beneden voor het resultaat van mijn wenkbrauwen en lippen. Toch niet normaal hoe mooi!?

Wenkbrauwen
Mijn wenkbrauwen zijn van nature al vol en donker, maar door in vroegere jaren wat te veel geëpileerd te hebben, waren ze niet meer zo aanwezig als voorheen. Elke keer dacht ik hoe relaxed zou het zijn als ik niet elke ochtend mijn wenkbrauwen hoef bij te tekenen?  Ik ging mij eens verdiepen in de mogelijkheden en kwam al snel bij PMU uit. Er zijn diverse mogelijkheden en het hangt van smaak en van wat je wilt bereiken af welke techniek ingezet wordt. Wai Men kan je daar het beste zelf persoonlijk in adviseren. 

De diverse technieken:
1. Ombre brows/ power brows = volle wenkbrauwen en een zacht poederachtig effect
2. Microblading = flinterdunne haartjes gepigmenteerd voor een vol en natuurlijk effect. 
3. Combi brows = Ombre Brows + Microblading. Dit maakt de wenkbrauwen speelser en het geeft een diepte effect.

Deze zijn ook top!