Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

PMU

PERMANENTE MAKE-UP EXPERT: FACE GRAPHICS IN LAREN

Mijn wenkbrauwen en lippen heb ik recentelijk bij Face Graphics gedaan en ze zijn nog nooit zo mooi en sprekend geweest! Echt een verbluffend resultaat..

Zit je net als ik al tijden te twijfelen over een PMU (permanente make-up) behandeling? Weet je niet of het iets voor je is en naar wie je toe moet gaan? Laat mij je dan meenemen in mijn ervaring met PMU voor lippen en wenkbrauwen. Na veel rondvragen bij vriendinnen, werd ik helemaal enthousiast over Wai Men van Face Graphics in Laren. Zij is volgens velen dé expert op het gebied van vormgeving van de wenkbrauwen, lippen en ogen in ‘t Gooi. Snap ik helemaal, want ze is erg nauwkeurig en neemt echt de tijd om er een prachtig resultaat van te maken. Mijn wenkbrauwen en lippen zijn nog nooit zo mooi en sprekend geweest en ik krijg zoveel complimenten! Een verbluffend resultaat. Ze heeft ook echt een oog voor interieur en styling, haar studio aan huis is dan ook echt een plaatje! Interesse en benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder! 

Face-Graphics-Laren

Wai Men
Wai Men heeft eerst in de zakenwereld gewerkt o.a. op het hoofdkantoor van Marktplaats en sinds een paar jaar is ze teruggekeerd naar de schoonheidssector.

Ze is van jongs af aan al gepassioneerd geweest in de vormgeving van de wenkbrauwen, lippen en ogen. Ze tekende gewoon altijd gezichten als kind. Hoe bijzonder is dat. Niet gek dat ze permanente make-up (PMU) specialist is geworden. Het fijne van Wai Men is dat ze zelf vanaf haar 17de af aan alle PMU behandelingen heeft laten doen, waardoor ze alle technieken zelf heeft kunnen ervaren in de afgelopen 25 jaar.


Spannend 
Ik vond het in eerste instantie heel spannend om mij wenkbrauwen te laten doen. Niet alleen vanwege de eventuele pijn, maar meer omdat ik bang was om met mislukte wenkbrauwen rond te lopen. Uiteindelijk ben ik spijt dat ik het niet jaren eerder heb gedaan, want zo enorm blij met het resultaat!  Wai Men is ook zo fijn, ze is zo geduldig en werkt heel netjes en  is heel kieskeurig. Erg fijn in dit vak. Ze is pas tevreden als jij dat ook bent. De salon is helemaal mooi ingericht en je voelt je gelijk zen en op je gemak. Vind ik persoonlijk erg belangrijk, want je ligt er toch een paar uur.  Het gemak van mooie en perfecte wenkbrauwen is zo’n fijn gevoel! Ik was zo enthousiast over mijn ‘new & improved’  wenkbrauwen dat ik begin dit jaar gelijk een afspraak voor mijn lippen heb gemaakt. Scroll naar beneden voor het resultaat van mijn wenkbrauwen en lippen. Toch niet normaal hoe mooi!?

Face-graphics-Laren-permanente-make-up-wenkbrauwen-before
Wenkbrauwen before
Face-Graphics-Laren-before-after
Before & After
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-wenkbrauwen-before
Wenkbrauwen after

Face-graphics-Laren-permanente-make-up-Lippen
Lippen before
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-Lippen
Before & After
Face-graphics-Laren-permanente-make-up-Lippen
Lippen after

Populair