Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

La Petite Crêperie – Hilversum

Voor een beetje Franse sfeer hoef je niet helemaal naar La Douce France af te reizen, want op de über gezellige Gijsbrecht zit nu de allernieuwste & misschien ook wel lekkerste hotspot: La Petite Crêperie.  Magali en haar man hebben de zaak met oog voor detail verbouwd.  Oude details zijn vol liefde terug gebracht en het terras doet me denken aan,  hoe kan het ook anders, een Brasserie in Parijs. Dan ook nog eens goddelijke crêpes, deze plek wil je gezien en geproefd hebben! Oh en dan vergeet ik nog het heerlijke Franse accent en prachtige Franse chansons op de achtergrond.  Heb ik je al?! 

INTERIEUR
Tijdens de verbouwing kwam veel historie naar voren en ontdekten ze dat er voordat er een schoenenwinkel in had gezeten zelfs een kroeg in had gezeten! Juist deze oude details, geeft de ambiance waar iedereen die binnenkomt gelijk verliefd op wordt! De tegeltjes en de blauwe kleur zijn echt on point! Ze hebben veel materialen hergebruikt van o.a. onze favoriete winkel in Eemnes (Van IJken Oude Bouwmaterialen). De prachtige tegeltjes haalden ze uit een oud kasteel uit Frankrijk. Le Petit Coin het kleine hoekje, zoals ze het toilet in Frankrijk noemen, is zelfs tot in de details ingericht. Dan weet je waar je gewoon waar je mee bezig bent! 

 

” Crêpes & een ambiance waar je
elke dag voor wilt terugkomen! “

 

Petit-creperie-Hilversum-crepes-Max2

CRÊPES
Wij waren al fan van crêpes, maar na hier te zijn geweest al helemaal!  
Ze maken de lekkerste variaties, van zoete crêpes tot hartige galettes. Kiezen erg lastig dus ga gewoon vaker zou ik zeggen.  Wij helemaal fan van de La Fermière & de November special Belle Hèléna. De kids zijn dol op de neutrale met suiker! Wist je dat ze in Frankrijk gewoon 1 hartige en daarnaast nog 1 zoete eten als lunch. De volgende keer ga ik denk ik maar all the way in het Frans. 

In de zomer is dit ook de ideale plek om op het terras te genieten van een
Frans wijntje & kaasje. Beetje mensen kijken en ultiem genieten! Ik kijk er al naar uit!  

Gijsbrecht van Amstelstraat 121, Hilversum–  lapetitcreperie.nl

 

Andere pareltjes