Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Brasserie-Monsees-Hilversum-Gooische-Hotspots

NIEUWE HOTSPOT: BRASSERIE MONSEES IN HILVERSUM

De allernieuwste hotspot in Hilversum om te lunchen of dineren is zeker weten Brasserie Monsees. Van mooie klassiekers tot creatieve...

De allernieuwste hotspot in Hilversum, Brasserie Monsees heeft zijn deuren geopend! Mooie klassieke & creatieve gerechten,  de lekkerste wijnen. Een top plek om te lunchen of dineren! En dat in één van de mooiste steegjes in Hilversum, op de hoek van de Biersteeg en Kampstraat. Na jarenlange ervaring in de Gooische horeca, lieten Sander & Loes Monsees in november hun droom, een eigen Brasserie, uitkomen! De energie en de passie straalt van dit koppel af! Begonnen in corona tijd en dan zo’n prachtige zaak weten neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is! Chapeau! 

Brasserie-Monsees-Hilversum-Gooische-Hotspots
Brasserie-Monsees-Hilversum-menu-Gooische-Hotspots3

Lunch & Diner
Ze zijn open voor lunch en ze hebben nu tijdelijk alleen diner to-go. Afgelopen weekend al mogen genieten van Sander en zijn team’s  gerechten! Wat een prachtige zaak is het geworden en wat hebben wij heerlijk geluncht! Echt een verwennerij op de zondagmiddag! De lunchkaart varieert van een bisque met kreeft (vissoep voor de niet kenners) tot aan steak tartaar en geroosterde groenten met bieten hummus wat net een kleurrijk kunstwerk lijkt! De dinerkaart ook stiekem bekeken en staat vol lekkers. Van ceviche van makreel tot aan fazant en een prachtige paddenstoelen truffel risotto. Sluit zoals wij deden zeker af met een goddelijke Hemelse Modder. Ook al zijn de bastogne-cheesecake en het kaasplankje ook erg verleidelijk. Denk zeker dat we snel een keer terugkomen, want nog zoveel lekkers te proberen. Ook aan de kids is gedacht, want er is zelfs een speciale kinderkaart met niet alleen maar frituur. Well done!

brasserie-monsees-geroosterde-biet-burrata
Brasserie-Monsees-Hilversum--to-go-menu-Gooische-Hotspots

Take-away diner 
Gezien het lunchen het nieuwe dineren is met de geldende maatregelen, hebben ze ook een uitgebreid take-away menu. Hoe lekker is dat een culinair avondje uit zonder oppas te hoeven regelen of de deur uit te gaan! Ultieme verwennerij gewoon bij je thuis. Ideaal ook als vrienden komen dineren, het enige wat je hoeft te doen is sommige gerechten even kort op warmen. Easy as it is! Kan jij zonder te stressen lekker genieten van het gezelschap, de lekkere wijn en het heerlijke diner! Een 3 gangen is er al voor €35 en 4-gangen voor €42,50 (alle gerechten zijn btw ook los te bestellen en de wijnkaart per, hoe kan het ook anders. fles). Start met een te lekkere geroosterde biet salade of runderpastrami, als hoofd een mooi gebakken kabeljauw of een bospaddenstoelen risotto. En qua dessert, ja die Hemelse Modder zit vast nog in je hoofd. Bij mij wel.

Wil je nog een stapje verder, dan kan je Sander ook als privé chef-kok in huren voor een affordable diner at home! Ik ga maar snel reserveren, want na dit artikel zal hij bommetje vol zitten! 

Brasserie Monsees, Biersteeg 10 / Kampstraat 22, Hilversum – brasseriemonsees.nl 

Populair