Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Zuyder-Almere-Duin-Gooische-Hotspots

HIPPE NIEUWE BRASSERIE ZUYDER OPENT IN ALMERE DUIN

Yess Almere Duin is een hotspot rijker!. Een hippe relaxte brasserie om op ieder moment van de dag naar toe te gaan en met of zonder kids..

Yess na lang wachten is Brasserie Zuyder in de nieuwe wijk Almere Duin geopend. Jep de plek met de prachtige huizen waarbij het voelt alsof je tuin in de duinen ligt. Erg leuk gedaan. Ze hebben er nu ook een hotspot bij. Een waar je van ’s ochtends tot ’s avonds terecht kan voor ontbijt, lunch, een lekkere borrel (met goede wijn of heerlijk IJ bier) en een goed diner. Bijna gelegen aan het Almeerderstrrand, dus perfect te combineren met een dagje strand in de zomer of een mooie wandeling. 

Zuyder-Almere-Duin-Gooische-Hotspots

KIDSPROOF

Brasserie Zuyder is ook erg leuk voor kinderen. Er is een grote speelhoek, een gave schommel aan de bar (ik zeg Mexico strandtent stijl) en ze organiseren van allerlei leuke activiteiten (o.a. speurtochten & knutselen). Een plek waar je met of zonder kinderen zeker naar toe wilt voor een heerlijke Avocado Toast of koud biertje met een uitgebreide borrelplank. Ben je helemaal into watersport of surfen? Dan zeker de winkel ernaast even inlopen!

Zuyder – Almere Duin

 

Populair