Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Zuid-Amersfoort-Gooische-Hotspots

ZUID: GEWELDIGE HOTSPOT + TUIN + STORE IN AMERSFOORT

Van ontbijt en koffie & taart tot wijn met lekkere borrelhapjes. Shoppen? Dan kan hier ook! Bij ZUID in Amersfoort hebben ze het allemaal..

In het verrassende Amersfoort Zuid zit een top plekje, met de toepasselijke naam ZUID. Mocht je een keer een ander stukje in Amersfoort willen ontdekken dan alleen het centrum, dan is Amersfoort Zuid zeker de moeite waard. ZUID mag je dan zeker niet overslaan, al is het alleen maar om het enthousiaste team daar te ontmoeten. Zo’n vrolijke en gezellige mensen, daar hou ik van. Top plek met of zonder kids, gave tuin, mooie overkapping en perfect voor ontbijt, lunch of borrel. Tussendoor shoppen? Ja dat kan hier gewoon! En dat door de week al vanaf 9h ‘s ochtends! Ik zeg de ultieme hotspot!

Zuid-Amersfoort-Gooische-Hotspots
Zuid-Amersfoort-Gooische-Hotspots

ALLES OP ÉÉN PLEK 
ZUID heeft alles wat je zoekt onder één dak. Een perfecte spot waar je heerlijk (goeie!) koffie kunt drinken met lekkere taartjes. Maar ook de perfecte plek om de dag te starten met een ontbijtje. Hoe fijn trouwens dat er ook gerechten voor de kids op de kaart staan (vergeet de ijsjes niet). Ze hebben voor hun ook nog een speelhoek en spelletjes kast. Terwijl zij daar lekker spelen, kun jij mooi rondstruinen in hun leuke shop. Inderdaad, zoals ik al schreef: ZUID heeft alles. Het heet niet voor niks ZUID coffee, food & goods. Zoek je kleding, of hebbedingetjes zoals koffiemokken, kaarsen en kussentjes? Dan moet je dus ook bij ZUID zijn. En het blijft een optelsom van pluspunten, want ze hebben ook nog een tuin! Hoe fijn is dat voor de hopelijk nog vele zomerdagen die we in het vooruitzicht hebben. Plof buiten neer op de heerlijke banken, terwijl de kids op het gras rondrennen. Kun jij even écht genieten van je koffie. Met een lekker drankje in de zon nagenieten van je nieuwe aankopen, is natuurlijk ook een top idee. En ik moet echt nog even terug om die mooie blouse tóch nog even te passen. Kan ik meteen die Apple crumble nog even proberen. Als we er dan toch zijn…

Zuid-Amersfoort-Gooische-Hotspots
Zuid-Amersfoort-Gooische-Hotspots

OM DE HOEK NOG MEER LEUKS
Als je de omgeving nog wat verder wilt verkennen, ga dan even het hoekje om. Op de Leusderweg zitten namelijk meerdere leuke speciaalzaken. Zo zit er bijvoorbeeld Casa d’Italia voor de lekkerste delicatessen. En bij Wijnhuis van Druiven moet je zijn voor de betere wijnen. De eigenaar is ook nog eens een vinoloog, dus je gaat gegarandeerd zonder lege handen naar huis!

ZUID, coffee, food & goods
Van Campenstraat 55  – Amersfoort 
Dinsdag t/m zondag van 9h-17:30 (in ‘t weekend vanaf 10h)  
www.zuidamersfoort.nl

Populair