Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

wonderfeel-festival-sgraveland-gooische-hotspots

Wonderfeel: Klassiek festival midden in de natuur van ‘s Graveland

Relaxed luisteren naar klassieke muziek midden in de natuur met lekker eten. Van 15 - 17 juli gaat het los op Buitenplaats Schaep & Burgh...

Wil je naar een buitenfestival voor klassieke muziek, maar met de ongedwongen sfeer van een popfestival? Zet dan zeker Wonderfeel op 15, 16 en 17 juli in je agenda! Dit festival op maar liefst 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland bij Buitenplaats Schaep & Burgh heeft zeven Wonderfeelpodia en is met een mini-wandeling met elkaar verbonden. Tussendoor kan je genieten bij de leukste foodtrucks, van o.a. ijsjes van Ik Smelt voor jou en verrukkelijk Vietnamees eten van Hoi Anh. Hier wil je toch heen! Kids mee? Yes totally kindvriendelijk! Op zaterdag en zondag speciale kindervoorstellingen en meer. 

wonderfeel-festival-sgraveland-gooische-hotspots

Wonderfeel is meer dan alleen muziek

Wonderfeel is het grootste buitenfestival voor klassieke muziek van Nederland (en Europa) met meer dan 100 optredens door ruim 500 musici voor bijna 10.000 bezoekers in drie dagen. Er is voor ieder wat wils: van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, van solo tot symfonisch, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek. Dit alles uitgevoerd door (inter)nationale musici van wereldklasse, jonge honden en oude rotten. Ook het decor is speciaal: midden in de natuur, op buitenplaats Schaep en Burgh in ’s Graveland. Diverse muziekstijlen komen aan bod, en daarnaast biedt het onder meer dans, muziektheater, poëzie, muziekdocumentaires en natuurwandelingen. Eén ding staat vast: als je van muziek en natuur houdt, dan is Wonderfeel een fijn begin van uw zomer. Geniet in de mooie zomerzon midden in de natuur van heerlijk eten bij de hippe foodtrucks. Van de lekkerste koffie bij de Koffie Volvo tot heerlijke (vegan) hotdogs bij Dailydog of probeer eens de bouillabaisse (vissoep) bij Bennie Blij en sluit af met een heerlijke kaasplankje bij La Fromagerie.

Kids & data

Voor de kinderen zijn er speciale kindervoorstellingen, percussie workshop en een poppenkast op zaterdag en zondag. Of laat ze tussendoor broodjes bakken bij het kampvuur, of een muziekinstrument knutselen van  gerecycled materiaal of ga op vleermuizen excursie. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis entree. Check het kids programma hier. Op vrijdag geen kids programma maar zijn ze ook meer dan welkom. 

Het festival gaat vrijdagmiddag 15 juli traditiegetrouw van start met het Wonderfeel Festival Orchestra Tickets. Vrijdag 15 juli heeft een gereduceerd tarief omdat het festival iets later begint. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli en tickets vanaf  €64,- (kids tot 18 jaar gratis). 

Wonderfeel Festival
Buitenplaats Schaep en Burgh
Franse Kampweg 2,  ‘s-Graveland
www.wonderfeel.nl

Deze zijn ook top!