Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

IMG_3257

Pop-up diner bij Oerboer Willem: Wild Brood – Blaricum

Wild Brood, de stoere & bourgondische cateraar, organiseert dit jaar weer pop-up diners! De meest prachtige locaties rondom 't Gooi komen voorbij...

Wildbrood is…Niet je gewone cateraar. Alles wat met koken en sfeer rondom de tafel te maken heeft. Maar dan Net even anders. Stoer, Bourgondisch & Puur. Heb je geen feestje? Meer zin in een uniek pop-up diner? Laat Wild Brood in april, mei en juni nu een reeks te gekke aanschuifdiners hebben! Op 14-15-16 april is er o.a. een pop-up diner bij Oerboer Willem in Blaricum. Een prachtige locatie met een overheerlijk menu! Hier wil je gewoon bij zijn! Lees snel verder! 

Wild-Brood-pop-up-diners-Blaricum-Amersfoort
Wild-Brood-pop-up-diners-Blaricum-Amersfoort

Op 14-16 april: Pop-up diner bij Oerboer Willem in Blaricum 
Wild Brood is een rondreizend pop-up restaurant. Met onze gerechten vertellen we het verhaal van een locatie. Wij gaan verder dan een gewoon bord eten en geven je een totaal belevenis. Een stukje theater met een knipoog. Rauw, met gevoel en dicht bij de oorsprong. Dat is wat Wild Brood is. Je mag je eigen drankjes meenemen, super chill, maar ze schenken ook overheerlijke wijnen die kan afnemen. Lekker chill & relaxed, net zoals het pop-up event is opgezet. Een heerlijke ontspannen avond uit met een  geheel verzorgd 4 -gangen diner. 

Verrukkelijk 4 gangen diner 
1 ~ ‘Wild Brood’ met huisgemaakte aioli 
2 ~ Voor: Geitenkaas mousse met parmaham
3 ~ Hoofd (op houtvuur) Vlees van de boer z’n koeien met gerookte aardappel, dille knoflookboter en groentes van het seizoen
4 ~ Na: Suikerbrood cheese cake met salted caramel

Tickets
Data: 14 & 15 & 16 april 2022 vanaf 18:30 
Locatie: Oerboer Willem – Eemnesserweg 15 in Blaricum
Prijs: €65,- per persoon excl. drankjes 
Reserveren kan via:
 wildbrood.nl

Lunch
Meer van de lunch? Ook dit is mogelijk. Op 15 & 16 april van 12-15h serveert Wild Brood een 3 gangen diner voor 40 incl drankjes bij Oerboer Willem. Reserveren kan hier.

Wild-Brood-pop-up-diners-Blaricum-Amersfoort
Wild_Brood_aanschuifdiner

Andere edities?
Wild Brood zit elke keer ergens anders. Op unieke locaties in en rondom ‘t Gooi. Bos, hei, kerk, boomgaard of een tuin in privébezit. Alles komt voorbij! Sommige locaties zijn zo uniek, dat Emmie het maar eenmalig exclusief kan aanbieden. Dus een buitenkans om erbij te zijn! Houd ze dus zeker in de gaten! Hier alvast een sneak peek: 

  • Mei: Op 5 en 6 mei is er een Clandestien Art & Diner diner op een geheime locatie in Hilversum. Deze avond staat in het teken van kunst. Koken op houtvuur, prachtige opgemaakte borden en een fenomonaal dessert.
  • Juni: Vlindertuin pop-up restaurant in Amersfoort. Het menu is nog een verrassing, maar ze gaan koken op houtvuur in mediterraans bourgondische stijl. Meer info over deze edities vind je hier

Catering?
Hier is Emmie in gespecialiseerd. Ze koken, in een bourgondische stijl, op open vuur, met prachtig gestileerde tafels, met je bedrijf, gezin, vrienden of tijdens een door ons georganiseerd aanschuifdiner. Wil je een ontbijt, lunch, borrel, high tea, diner organiseren? Ze kennen de mooiste plekjes en nemen je graag mee in hun geheime locaties, maar ook bij je thuis is zeker een optie! 

Wild Brood – Huizen  
@wild_brood / wildbrood.nl
info@wildbrood.nl of 06-48 74 10 89

 

Deze zijn ook top!