Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Haven-lake-village-kortenhoef-iphone-linda-bewerkt-35

Watervilla Haven Lake Village – Kortenhoef

Onder het mom ‘je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te vliegen om tot rust te komen’ verbleven we in één van de vier watervilla's van Haven Lake Village. Op maar 20 minuten rijden midden in de mooiste en meest rustgevende natuur ligt dit fantastische vakantiehuis. Ideaal voor 4 personen. Ga je met je partner, je gezin of met een andere stel? Jullie gaan het zeker weten geweldig hebben! Want in de winter en in de zomer een pareltje!

Ervaar ultieme luxe en comfort midden op het water. Ja je staat als je op het terras staat daadwerkelijk op het water! En het uitzicht! Subliem! Echt een oase van rust. Je ontsnapt hier aan de dagelijkse drukte en laadt volledig op! Neem een lekker bad met uitzicht over het water of lees een boekje in de hangmat. Je waant je in luxe, en aan echt alles is gedacht. Een luxe grote keuken, een dubbele regendouche, twee grote tweepersoonskamers tot het riante buitenterras met heater (lamp) en ja vergeet zeker niet het buitenbad. Alle villa’s zijn ook nog eens helemaal ecologisch gebouwd en volledig energie neutraal. Hier wil je gewoon verblijven! 

Haven-lake-village-kortenhoef-iphone-linda-bewerkt-35
Haven-lake-village-kortenhoef-iphone-linda-bewerkt-12

Uitstapjes & Restaurants

Dineren? Wil je een lekker hapje eten? Ga dan naar het naastgelegen restaurant Docks Fish & Grill (ze bezorgen ook in de villa of je kan de chefkok zelfs laten koken in de villa). Of ga naar één van onze andere favorieten: Aim in  Loosdrecht (helaas gesloten) A-Fusion in Loosdrecht, Haven Club in Loosdrecht, Kompas in Loosdrecht  Slangevegt in Breukelen, Bloei/Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, The Harbour Club in Vinkeveen, Restaurant 1244 in Ankeveen of Restaurant Vlaar in ‘s Graveland. Lunchen of taartjes eten? Kijk dan eens bij Proeflokaal de Serre in ‘s Graveland. 

Wil je de natuur in? Maak dan een wandeling in de directe omgeving. Zoals de route van Wijde Blik of maak een rondje op de Hoorneboegse Heide of de Buitenplaatsen route in ‘s Graveland. Het water op? Huur een SUP, kano of sloep en verken de Kortenhoefse & Loosdrechtse plassen. 

Cultuur snuiven? Ga dan op ontdekking in Naarden-Vesting of bij de Historische buitenplaatsen in ’s-Graveland. Kidsproof spots? Dan Restaurant Brambergen bij Natuurmonumenten met een (water)speeltuin en Pannenkoekenhuis De Hendrik in Vreeland of de Italiaan Op ‘t Eiland in Nederhorst den Berg een echte aanrader! Shoppen? Dan zeker naar het pittoreske Laren gaan. Vergeet dan niet om een drankje op het terras bij Mauve of ‘t Bonte Paard te doen. 

Haven Lake Village 
Moleneind 2a, Kortenhoef

Deze zijn ook top!