Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

VYR-Hilversum-fine-dining-gooische-hotspots

Uniek & Stoer: Een culinaire avond uit bij Vyr in Hilversum

Stoer & Culinair 

Wanneer je het rijksmonumentale pand betreedt vallen gelijk de stoere deuren, de waanzinnige trap en het kleurrijke glas in lood op. Dit pand heeft zoveel charme! De art deco lampen, de bar, het prachtige warme kleurgebruik. Alles klopt hier! De perfecte plek voor een culinaire avond uit. Vyr is een fine dining-restaurant waar op hoog niveau, volledig op open vuur wordt gekookt.  Je kan kiezen tussen een 4-, 5- of 6-gangen tasting menu met een verrassingseffect. Iets minder grote trek? Alles is ook à la carte te bestellen. 

VYR-Hilversum-fine-dining-gooische-hotspots
VYR-Hilversum-fine-dining-gooische-hotspots
VYR-Hilversum-fine-dining-gooische-hotspots
VYR-Hilversum-fine-dining-gooische-hotspots

Zien & Proeven 

De stijlvolle bar nodigt direct uit voor een lekkere cocktail of een heerlijk verfrissende cider met appel en rabarber. Deze doet het ook erg goed in het zonnetje op het terras trouwens! Vergeet niet om één kijkje te nemen in de mooie open keuken waar het team alles vers bereidt en waar de vlammen uit de grill slaan. Ook aan de mannen is gedacht, met het stoere karakter van de kaart, waarbij zelfs de watermeloen op de grill gaat. Als vegetariër kun je hier je hart ophalen met de keuze voor een volledig plant based menu. Wil je er echt een bijzondere avond van maken reserveer dan een plekje aan de chefs table. Gegarandeerd een hete avond zo vlak bij de grill.

VYR-Hilversum-fine-dining-gooische-hotspots

Culinaire reis 

Wanneer je aan tafel gaat wordt je meegenomen op een culinaire beleving. Zoals de chef-kok Mitchel van Rhenen het zelf omschrijft: van licht en fris, naar wat zwaarder en weer terug  allemaal met een unieke twist. Dat proef je in elk gerecht, maar vooral door de gangen heen. Van langoustines met bospeen (geen vieze vingers, want het wordt voor je geprepareerd zodat je gelijk kan smikkelen) naar de verrast lekkere buikspek met bloemkool en als afsluiter een tongstrelend dessert met aardbeien en rabarber. Of neem nog een paar gangen extra als je de full experience wilt. Zoals een kaasplank waarbij een glaasje port zeker niet mag ontbreken.

VYR-Hilversum-fine-dining-gooische-hotspots

Een pareltje die je nog lang zal bijblijven!

Onze gastvrouw Sofie, voorzag niet alleen elke gang van een passende wijn, maar vertelde ook meer over de achtergrond van de verse & vaak lokale producten die ze gebruiken. Een uitstekende service en een persoonlijke noot kun je hier zeker verwachten. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid voor een passend biertje. Deze hotspot is een pareltje waar je totaal in de watten wordt gelegd en waar je een avond beleefd die je nog lang zal bijblijven! Een dikke vette aanrader voor een mannenavond, girls night-out, maar ook als date-night locatie. Je gaat VYR zeker op nog veel lijstjes voorbij zien komen, want wat een topper is dit in het centrum van Hilversum! Gaan dus! Reserveren kan via onderstaande link. 

VYR 
Groest 21, Hilversum
www.vyrhilversum.nl

Andere pareltjes