Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Vroeg-Bunnik-bakkerij-Restaurant-gooische-hotspots
Vroeg-Bunnik-bakkerij-Restaurant-gooische-hotspots
Vroeg-Bunnik-bakkerij-Restaurant-gooische-hotspots

#Bunnik #restaurant #bakkerij #natuur  #streekwinkel 

Vroeg – Bunnik

Op maar een klein half uurtje rijden ligt in Bunnik, Restaurant & Bakkerij Vroeg. Wat een waanzinnige plek is dit. De monumentale boerderij met zijn rieten dak, en de enorme ruimte binnen. Echt fantastisch! In de zomer heb je ook nog een heerlijk terras. Ja hier is het elk moment van de dag genieten. Van te voren of erna kan je heerlijk wandelen in de bossen bij Landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen. Om daarna natuurlijk neer te strijken voor een ontbijt, lunch, borrel, diner of high-tea bij Vroeg. Yes alles is hier mogelijk. Ze zijn namelijk open van 8h ‘s ochtends (what’s in the name) tot 23h ‘s avonds. Als je de zaak binnenloopt komt de geur van vers gebakken broden en taartjes je tegemoet. De ambachtelijke bakkerij zit namelijk ook in de boerderij. Je kan je echt vergapen aan alle lekkere broden, croissants, kaasstengels en taartjes! Ze komen uit de wijde omtrek naar Vroeg, wij snappen wel waarom. 

Event locatie & vergaderingen 
Op zoek naar een plek voor een babyshower, vergadering of feestje? Ze hebben volop zalen te huur en waar kan je dit beter doen dan op een locatie waar ze de allerlekkerste pure producten maken en gebruiken. 

Kids
De keuken is de hele dag open, dus ook perfect om met kids een early dinner vanaf 17h te reserveren. Geen speciale speelhoek, maar na uitrazen buiten in de natuur dit de ideale parentsproof plek waar de kids zich ook zeker vermaken. 

Vroeg-Bunnik-bakkerij-Restaurant-gooische-hotspots

Activiteiten
Ze organiseren volop leuke activiteiten gedurende het jaar. Van een buitenbioscoop tot aan een boerenmarkt. Houd zeker hun Insta en agenda in de gaten. 

Oliebollen
Van begin november t/m 31 december verkopen ze de allerlekkerste oliebollen vanuit de oliebollenkraam buiten. 

Vroeg-Bunnik-bakkerij-Restaurant-gooische-hotspots

Restaurant & Bakkerij  Vroeg
Achterdijk 1, Bunnik 

Andere pareltjes