Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Vestinghotel-Naarden-zolderkamer-overnachten-gooische-hotspots

PRACHTIG BOUTIQUE HOTEL IN NAARDEN-VESTING

Intiem boutique hotel midden in Naarden-Vesting. Prachtige kamers en een top restaurant met bar en een heerlijk terras.

Vesting Hotel Naarden is een kleinschalig boutique hotel, met 14 prachtige kamers! Elke kamer weer anders & uniek.  De intieme sfeer met veel oude details en mooie warme kleuren hebben ze goed doorgetrokken door het hele hotel. Van de kamers, tot de lobby tot het restaurant. Erg knap gedaan! Dit hotel is ondanks dat het een boutique hotel is erg toegankelijk en laagdrempelig. Iedereen loopt er binnen en er hangt een gemoedelijk sfeertje. Gewoon altijd een gezellige & hippe bedoening hier.

Vestinghotel-Naarden-suitemethaard-2

HET HART VAN NAARDEN-VESTING

Niet voor niks dat ze het Vesting-Hotel wel het hart en huiskamer van Naarden-Vesting noemen. Je kan er namelijk overheerlijk ontbijten (vertel niet verder, anders nog drukker), op je gemak een koffietje drinken, een lunchdate, even werken, op terras genieten van het zonnetje, borrelen bij de open haard, relaxt dineren, drankjes drinken en ook nog eens luxe overnachten. Als je hier dan overnacht, ga dan zeker voor de suite met haard! Een plaatje! Woon je in de buurt, vraag anders gewoon eens om een rondleiding. Why not! Kan je zelf kiezen welke kamer je wilt boeken. Wordt nog een lastige! 

VESTING STAD

Naarden-Vesting heeft zoveel mooie plekjes en het historische dorp ansich al te mooi om door heen te lopen. Alle smalle straatjes, de prachtige huizen, de vestinggracht en niet te vergeten de stadswallen  waar je overheen kan lopen en kan genieten van het prachtige uitzicht! Er is genoeg leuks te doen! Van biertjes drinken bij de Vesting brouwerij tot suppen door de grachten en dineren in een oude kazerne. Of je blijft lekker lazy in het hotel, want die ook meer dan genoeg te bieden! 


Vesting Hotel: Raadhuisstraat 1, Naarden-Vesting – vestinghotel.nl

Populair