Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

van-die-vegans3

VEGAN & INDUSTRIËLE HOTSPOT: VAN DIE VEGANS IN HILVERSUM

De enige vegan deli van 't Gooi vind je op de stoere duurzame broedplaats Vonk in de Wijk. De inrichting is vintage & edgy en ook als je niet vegan bent....

De enige vegan deli van ‘t Gooi en ook nog eens super gaaf vintage & edgy ingericht!! Nienke & Tobias hun motto is het moet écht lekker zijn, anders verkopen we het niet! En man oh man het is me daar een partijtje lekker Ook als je niet persee vegan bent, zoals ik, ga je hier zeker smullen! Wij helemaal fan van de worstjes en de boterkoek.

van-die-vegans3
van-die-vegans-hilversum

Duurzame broedplaats
Sinds 2022 zitten ze in hun  sinds eigengebouwde keuken bij de duurzame broedplaats Vonk in de wijk. Waar ze op allerlei manieren mensen inspireren om plantaardiger te eten. Lezingen, workshops, bruiloften, pop– up– diners, markten, bedrijfsborrels, kaesfondue–avonden, afhaaldiners, het schrijven van een boek… Ze zijn mult-talented en overal voor in! Love it! 

Events
Ze organiseren ook de leukste events, van een 0% FRY-mi-bo mert Heerlijke mocktails met gember of rode peper icm. gefrituurde vegan snacks. Altijd gezellig hier, want hun humor is aanstekelijk. Zoek je een cateraar? Dan hier ook op het juiste adres.

van-die-vegans3
van-die-vegans3

Van die Vegans
vrijdag: 11:00 – 18:00
zaterdag: 11:00 – 18:00
Larenseweg 139 – Hilversum 
@vandievegans@vonkindewijk / www.vandievegans.nl 

Populair