Must do's & Natuur

herfstwandeling-in-het-gooi

12 x DE PERFECTE WANDELING ÉN BORRELSPOT

Heerlijk met de herfstdagen een wandeling maken en dan lunchen, borrelen of opwarmen met een warme chocolademelk. Maar waar ga je heen? Veel keus, want er zijn zoveel leuke hotspots midden in de natuur! Laten wij nu elk weekend wel even in de natuur te vinden zijn met de boys en gaan lunchen of borrelen. Dus here you go: 12 x de allerleukste hotspots midden in de Gooische natuur. Pik een zonnig dagje uit, neem eventueel de kids mee op sleeptouw (alle spot bijna kidsproof) en geniet van de mooie natuur!

christmas-tree

10 x WAAR HAAL JE DE MOOISTE KERSTBOOM 2021

Yess het is tijd voor extra gezelligheid in huis en hoe anders dat met een mooie kerstboom! Ga je zelf op pad of bestel je vanaf de luie stoel en laat je hem thuis bezorgen? Ga je voor een mooie volle Nordmann of Spar? Of kies je dit jaar voor een duurzame boom? Of maak je er traditiegetrouw een gezinsuitje van en kies je nostalgisch eentje uit van ‘t land om hem zelf om te zagen.  Sla je slag met deze Gooische Kerstbomen Guide. Voor ieder wat wils en in ‘t Gooi en net iets daar buiten!

popup-ijsbaan-in-het-gooi

3 x Pop-up ijsbanen in ‘t Gooi & omstreken 2021

Yayy het is weer eind november en dan openen de pop-ijsbanen weer! Volop schaatspret met warme chocolademelk met slagroom midden in het dorp. Ultieme gezelligheid voor jong & oud! Pak snel de winteroutfits en wanten van zolder, want ondanks de corona maatregelen toch drie banen die openen! Kan je er niet genoeg van krijgen? Dan ook bij alle banen een abonnement of strippenkaart mogelijk. Lees snel mee! = Correctie door corona is nu alleen Nederhorst on Ice geopend!