Gooische Hotspots

Must do's & Natuur

fijnste-yoga-studio-t-gooi-en-omstreken

3x Fijne yoga studio’s in het Gooi en omstreken

Wij genieten nog steeds van een frisse start in het nieuwe jaar en focussen op tijd voor onszelf. Me-time, spa, massages en yoga, we love it! Om meer balans te ervaren en rust en ruimte te creëren in hoofd en lichaam én een moment voor jezelf te pakken, hebben we 3 fijne yoga adresjes in de regio waar wij helemaal fan van zijn. Lees snel mee!

16 x De beste pannenkoeken in het Gooi en omstreken

Een vraag die misschien wel het meeste gevraagd wordt: waar eet je in het Gooi en Omstreken de lekkerste pannenkoeken? Erg persoonlijk, maar onze favorieten delen we graag. Want wij zijn fan, van pannenkoeken en van deze restaurants.

Blendin-hotel-bloemendaal-inge

Luxe genieten in Bloemendaal aan zee bij het nieuwe boutique hotel Blendin

Een nieuw boutique hotel? Wij zijn er natuurlijk als de kippen bij. Luxe, strand en design waar je u tegen zegt. Ja dat is Blendin, het nieuwe pareltje van Bloemendaal. Of we kunnen wel zeggen van Nederland. In de duinen van Bloemendaal opende begin november dit gloednieuwe Boutique Hotel met uitzicht op zee. De plek waar je dit jaar zeker wil, nee moet overnachten! Wij gingen je alvast voor, lees je mee?

Boutique hotel De Nederlanden in Vreeland

Let me introduce De Nederlanden in Vreeland? Het is een waar pareltje! Een bekroond restaurant met sublieme gerechten en al sinds 2001 een Michelinster. Met ook nog eens een chique boutique, waar je overnacht in luxe. En dat allemaal aan de prachtige vecht en in het idyllische dorp Vreeland. Dit wil je toch?

Magnifiek restaurant De Nederlanden in idyllisch Vreeland

Ben je een echte fijnproever? Dan moet je dit restaurant in Vreeland zeker op je lijstje zetten! Eten bij De Nederlanden is een waar genot voor de smaakpapillen. Chef Wilco Berends kookt de sterren van de hemel in het idyllische dorpje Vreeland aan de Vecht. Samen met gastvrouw Caroline Berends runt hij dit klassieke restaurant mét MICHELIN ster.

Speeltuin-blik-en-burgers-zeist-kidsproof-het-gooi

Pop-up ijsbaan bij Blik & Burgers in Zeist

Zoek je een leuke plek om met kids naartoe te gaan? Dan is speeltuin Blik & Burgers in het mooie Zeist echt een aanrader. Het is hier een waar kinderparadijs. Met grote speeltuin, speelhoek en een speelkamer. Wat wil je nog meer? Goed eten en drinken, hebben ze!