Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Noma-Veluwe-Huisje-Fika-Gooische-Hotspots

TINY HOUSE FIKA IN SCANDINAVISCHE STIJL OP DE VELUWE

Noma Veluwe is zo'n geweldig concept. Twaalf enthousiaste koppels hebben elk hun eigen natuurhuisje ingericht in Epe op de Veluwe. Allemaal Tiny houses van rond de 50m2 op een prachtige plek, dichtbij de natuur en ingericht met aandacht, liefde en design. Dit voel je tot in de detail als je in een van de huisjes verblijft. De Veluwe is een van de populairste vakantiegebieden van ons land. Niet zo gek ook, want het is er echt prachtig en ideaal om een week of lang weekend te verblijven. Wij gingen je al eerste voor en verbleven vorig weekend in huisje FIKA en hebben zo intens genoten. Een plek om buiten te spelen en te genieten, waar je je vrij voelt en weer even op kunt laden.
Noma-Veluwe-Huisje-Fika-Gooische-Hotspots
Noma-Veluwe-Huisje-Fika-Gooische-Hotspots

TINY HOUSE FIKA 
Fika is een gezellig Scandinavisch Tiny house voor 4-5 personen midden in de natuur. Het huisje is zo onwijs slim ingericht met 2 slaapkamer, een grote badkamer, en heerlijke living met grote keuken, lounge bank en gezellige ronde eettafel. Qua inrichting is echt aan alles gedacht. Mooie natuurlijke materialen, zoals veel hout icm   een mooie mosgroene tint. Planten, droogbloemen, veel rotan en mooie luxe materialen. De keuken ook helemaal compleet en je kan zelfs een taart bakken (yes er zijn gewoon bakblikken) en er zijn allerlei basisproducten aanwezig zoals thee, koffie, kruiden en havermout. Een gevoel van luxe als dit er als basis al is. 

Je kan hier verblijven met 4/5 personen. Een groot tweepersoonbed op de master bedroom en een stapelbed met extra uitschuifbed in de andere slaapkamer.  Ideaal om met 4 of 5 vrienden naar toe te gaan of met je gezin. Namelijk ook helemaal kidsproof, met veel natuurlijk speelgoed en zelfs een loopfietsje. Je ziet aan alles dat dit huisje met zoveel liefde is ingericht. Een plek waar je de drempel overgaat en je gelijk thuis voelt! Boek Fika via deze link.

Noma-Veluwe-Huisje-Fika-Gooische-Hotspots
Noma-Veluwe-Huisje-Fika-Gooische-Hotspots

ANDERE HUISJES
Alle 12 Tiny houses hebben elk hun eigen stijl en zijn net allemaal net even anders ingericht. De leukste namen komen ook voorbij, van huisje Fred en Knus tot Hjort en WØUD. Stuk voor stuk pareltjes, de één meer bohemian, de andere Scandinavisch met natuurlijke materialen & tinten en de andere weer totaal anders: warm met veel terracotta. Wij zijn sinds ons verblijf groot fan, en willen het liefst een keer in alle huisjes overnachten. Dromen moet je hebben toch.  We hebben nu al een weekendje weg met meerdere vrienden geboekt met ieder ons eigen huisje! Ideaal, je eigen privacy maar toch gezellig samen! Dus wil je met vrienden, familie, je eigen gezin of met meerdere gezinnen? Van alles is hier mogelijk! Hier vind je alle info over de 12 verschillende huisjes.

Noma-Veluwe-Huisje-Fika-Gooische-Hotspots
Noma-Veluwe-Huisje-Fika-Gooische-Hotspots

NOMA VELUWE
Noma bevindt zich op Recreatiepark De Veldkamp in Epe. In de directe omgeving van veel mooie natuur en Park de Hooge Veluwe en de pittoreske Hanzesteden Hattem, Elburg en Zwolle. Ga je binnenkort ook een weekendje weg naar Epe, check dan ook zeker weten mijn hotspots tips in het artikel ’
12 x hotspots op de Veluwe bij Epe  Van gezellige bosrestaurants tot vlonderpaden en van hippe horeca tot een industriële hotspot aan het water. Te veel te doen, waardoor je zeker nog een lang weekend terug wilt komen! En zeker weten dan één van de andere huisjes te proberen! Want hier nu totale Noma fan en wil het liefst een keer in alle huisjes verblijven! 

NOMA VELUWE & HUISJE FIKA
Veldkampweg, Epe 

Populair