Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

DE VERNIEUWDE THEETUIN IN EEMNES IS EEN WAAR PARELTJE

Zo blij dat na een lange verbouwing de Theetuin weer open is! Het was al een pareltje, maar nu de enorme restyling en de gave opengebroken kas met open haard is dit de plek to be deze zomer! Lunchen, kopje koffie, high tea of lekker borrelen. Het kan hier allemaal.  Lekkere lokale producten kopen? Dan kan ook in het winkeltje! Top plek voor samen met vriendinnen, maar kids kunnen ook helemaal los gaan. De kids kunnen zich hier volop vermaken in de speeltuin, bij de kippetjes, de biggetjes en de speelhoek binnen is ook ideaal. Kan je met een gerust hart genieten van de heerlijke taartjes! 

Idyllische tuin met kas en open haard

theetuin-eemnes-gooische-hotspots

De theetuin is zo’n heerlijke plek midden in het groen. De romantische tuin heeft genoeg leuke zitjes, van stoere picknicktafels tot kleine zitjes bij het water. Is het iets kouder dan kan je terecht in het oude theehuis of in de prachtige grote kas. Fantastische plek met een open haard voor de koudere dagen en perfect zicht op de prachtige theetuin. Overal waar je zit uitzicht op het prachtige groen. Ga je voor een high-tea, lunchproeverij, uitgebreide borrelplank of gewoon een kopje koffie met taart? Wil je de ruimte afhuren? Dat ook zeker mogelijk voor een bruiloft of feestje! 

Theetuin-eemnes-lunch-koffie-borrel-kidsproof-gooische-hotspots

Als je zeker wilt zijn van een plekje, dan wel slim om van te voren even te reserveren. Vanwege de enorme populariteit is het erg druk en kan je niet zomaar lunchen. Wil je gewoon komen aanwaaien? Dat kan zeker, er is een food truck aanwezig voor een drankje en lekkers! De perfecte plek na een fietstocht of wandeling in de omgeving of als uitje met je schoonouders of kids!

Populair