Team Gooische

Inge Robbe 
Owner en allereerste Gooische Hotspotter 

Als je Gooische al een tijdje volgt, ken je mij al wel. Gooisch? Vind ik eigenlijk niet, ik ben gewoon een nuchtere Groningse die houdt van reizen, eten & drinken en van het maken van memories met haar gezin. Is het met onze camper, huisje aan het strand of in een boutique hotel. Ik voel me bijna overal thuis. Spullen daar geef ik veel minder om. Ok, ze moeten wel mooi zijn, maar rete duur? Nope, dan ga ik liever lunchen met een mooi flesje Chardonnay bij de allernieuwste hotspot. Vroeger wilde ik al overal heen en toen ik in A’dam studeerde en woonde was ik een lopende guide voor vriendinnen (als Brand Manager voor diverse drankmerken was dit ook wel logisch). En zo begon het 2 jaar geleden toen ik naar het Gooische Blaricum verhuisde. Wilde alle ins & outs weten, naja niet van alle BN-ers (daar maal ik niet om), maar wel van alle horeca zaken en leukste plekjes in de natuur. Want heeh ik laat niet zomaar mijn stadje na 15 jaar achter. Dus zo begon Gooische Hotspots. Een selfmade business zoals sommige het noemen, maar werk daarnaast nog gewoon als Freelance Marketing Manager. Want een goed betaalde job is het nog niet, nu eerst opbouwen opbouwen en opbouwen! Daarom vanaf nu uitbreiding in mijn team (ook al had ik mijn 2 zoontjes Max & Sam ook al deels in dienst, want die gaan bijna altijd mee op pad en maken de foto’s van mij), met niemand minder dan zoals ik haar noem: Secret Agent C. Check below!

Team-Gooische-Hotspots

Linda Peters
Allernieuwste Hotspotter aka Secret Agent C.

Linda is misschien nieuw bij Gooische Hotspots, maar wij hebben elkaar 2 jaar geleden bij toeval ontmoet. Zij is de eerste die mij ooit herkende bij één van de Gooische Hotspots. Ik was totally suprised en overwhelmed, want ik was nog maar net begonnen! Hoezo wist zij wie ik was. Naja omdat ze dus dezelfde passie heeft: naar te gekke hotspots gaan. Daarnaast houdt ze van printjes, is stoer, recht voor haar raap, heerlijke platte humor en gewoon heel erg chill. Ze is eigenlijk psycholoog, maar wil gewoon iets anders, iets waar ze haar passie voor fotografie in kan stoppen. Selfies met celebs? Yes daar is ze ook in thuis (hoor je later wel meer over)! Ze is al meer dan 14x verhuisd, van Venray tot Singapore en Amerika… en nu happy met haar man en 2 kids in Baarn. Kortom: een Gooische Nomade ten voeten uit. Ze voelt zich overal thuis en lekker eten is haar grootste hobby. Drinken? Yes water en af en toe een bubbel. Oh en niet onbelangrijk eindelijk een Gooische Hotspotter die koffie drinkt! Dus laat die koffietentjes & cappuccino foto’s maar komen!!

Team-Gooische-Hotspots

Nieuwe speurneuzen

Ik ben altijd op zoek naar freelancers die net als wij het speuren naar de leukste plekken en hotspots als hun passie hebben. Dus mocht je interesse hebben, stuur een pitch email (met een artikel en foto’s van een hotspots naar keuze + 5 facts about you) naar info@gooischehotspots.nl En wie weet sta jij hier binnenkort ook tussen en ga je met ons op jacht! 

Liefs,  Inge & Linda