Gooische Hotspots

STUDIO HOTSPOT
Op zoek naar iemand die je kan laten opvallen in de Online Jungle? Iemand die je social media beheert, social advies geeft, workshop Social media kan geven of heb je een algemene kritische kijk op je (horeca)zaak nodig? Dan ben je op het goede adres!

Opvallen in de online jungle
Ondernemen is het leukste wat er is, maar hoe zet je jezelf nu online neer? Ik kan je daarbij helpen. Met 14 jaar ervaring als Brand Manager/ Marketing Manager kan ik je helpen om je mooiste business & brand te creëren. Ik leer je hoe je op een persoonlijke manier kunt opvallen in de online jungle, zodat je meer omzet uit je bedrijf haalt maar wel bij je eigen leest blijft.
Ik zet graag mijn diverse Marketing ervaring bij o.a. Friesland Campina, Nestle, Maxxium, Bols Jenever & Cocktail, Malt Whisky en Bakkerij Bart in om jouw bedrijf via de diverse online kanalen op de kaart te zetten. Vind jij het lastig om een eigen stijl uit te dragen via social media of überhaupt om zakelijk een website te starten of op social media te gaan? Neem dan eens contact met mij op! 

Fotografie, website, Social Media beheer
Daarnaast link ik je ook graag aan de juiste professionals voor het laten maken van je website, social media beheer, fotografie  (product, persoonlijk, van je zaak). Allemaal passie volle ondernemers uit ‘t Gooi die meedenken en flexibel inzetbaar zijn. 

Volg Studio Hotspot