Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Sterk-water-pop-up-restaurant

Pop-up restaurant: Sterk Water – Abcoude

Het reizende restaurant langs de Hollandse Waterlinies, dat is Pop up restaurant Sterk Water. Dineren in een fort, vesting of slot....

De Nieuwe Hollandse Waterlinie vormde de verdediging van de randstad tegen vijanden uit het zuiden en oosten. Deze adembenemende verdedigingslinie vormt de locatie van pop-up restaurant SterkWater. Hoe gaaf om te dineren bij een fort, vesting of slot? Tijdelijk opengesteld voor het rondreizende pop-up restaurant SterkWater. Langs allerlei Hollandse Waterlinies,  zetten ze een geweldig restaurant neer,  waar je in de zomer kan wandelen en dineren bij Fort bij Abcoude, Slot Zuylen en Fort Giessen. Wacht niet te lang, want deze unieke ruige monumentale locaties zijn erg in trek, en kaartjes gaan erg snel!  Jullie kunnen als eerste reserveren! Lees snel mee! 

Wil je ook eens dineren in een kasteel, paleis, of botanische tuin? Check dan het pop-up restaurant De Maaltuin

Sterk-water-pop-up-restaurant
Sterk-water-pop-up-restaurant

POP-UP RESTAURANT STERKWATER
Pop-up restaurant SterkWater is een tijdelijk restaurant dat steeds op een bijzondere plek langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie opent. Dit betekent dat iedere locatie een unieke beleving is, op een plek waar ze alles voor een beperkte tijd opbouwen. Soms dineer je in een kas, soms in het fort zelf, en wellicht dit keer in de loods op het fort?  Op iedere locatie zal het restaurant vanaf 18.00 / 18.30 uur geopend zijn, de eindtijd is rond 22.30 uur.

MET VRIENDEN, COLLEGA’S OP AVONTUUR?
Zie je jezelf al samen met je vriend, vriendinnen of collega’s op pad gaan naar een fort, of vesting. Eerst wandelen in en rondom het fort of slot (doe stevige stappers aan) genietend van een welkomstdrankje. Om daarna plaats te nemen bij een 5 gangen diner incl. heerlijke drankje, live muziek en indrukwekkende verhalen over de locaties? Gezelligheid, stoer, ruig, duurzaam, lokaal eten en drinken en avontuur! Een avondje die je niet wilt missen!  Deze zomer kan je kaartjes reserveren voor de volgende locaties: 

– Fort Abcoude (vanaf 14 april)
– Slot Zuylen (vanaf 21 juli)
– Fort Giessen (vanaf 7 juli). 

Wij hebben al gereserveerd voor de editie in Abcoude! Ben jij er ook bij?
De prijs per ticket is €84,95. Meer info vind je hier

SterkWater

sterk-water-pop-up-restaurant

Deze zijn ook top!