Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

De leukste Sinterklaasintochten in t Gooi en omgeving 2022

Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint. Vanaf 7 november kunnen de kids al van de Sint & Piet avonturen gaan genieten met het Sinterklaasjournaal. Op 12 november komt Sinterklaas live aan op televisie in Hellevoetsluis. Maar waar oh waar kunnen de kids hun geluk op in 't Gooi? Wil je weten welke intocht je dit jaar echt niet mag missen? Want wat is er leuker dan dat Sinterklaas echt met de boot aankomt. Lees dan snel meer. Dit zijn onze zes favorieten en natuurlijk laten we je in de andere dorpen ook niet in de koud staan. Klik op het dorp en je krijgt alle info! Dag Sinterklaasje daagggg

6 x De allerleukste intochten van Sinterklaas in ‘t Gooi & Omstreken

 • Naarden-Vesting // 19 november 2022 
  Yess dit is toch wel echt onze favoriet! Alles wordt hier uit de kast getrokken, met de boot komt Sint aan zullen er dit jaar ook weer jet-ski’s voorbij komen! We zullen het zien! Aanvang 16:30 bij Het Arsenaal. Meer info.

 • Baarn // 19 november 2022
  Yes ook in Baarn is het een waar spektakel. Hij komt aan met de boot bij Eemlust.  Meer info.

 • Huizen //12 november 2022 
  Vorig jaar de enige die doorging, en hoe! Bij de haven in het Nautische kwartier komt hij aan met maar liefst 30 pieten. Aanvangstijd 13:30. Meer info

 • Weesp // 12 november 2022
  Op 12 november meren Sint en de Pieten aan in Weesp. Het beloofd een waar spektakel te worden. Meer info vind je hier hier en hier.

 • Loosdrecht //12 november 2022 
  Op 12 november is de intocht in Loosdrecht met boot natuurlijk! hoe kan het ook anders. Meer info.

 • Hilversum // 13 november 2022  
  Op 13 november van 15h -17;30 is het feest in het centrum van Hilversum. Sinterklaas loopt vanaf zijn slaapkamer naar het grote feest op het Marktplein.  Een groot spektakel los vol muziek, pietjes en gezelligheid. Meer info.

Overige intochten van Sinterklaas in ‘t Gooi & omstreken

12 november 

 

13 november

 
19 november 

Populair