Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

route-du-soleil-laren-gooische-hotspots

HELEMAAL ZOMER KLAAR MET DE ROUTE DU SOLEIL DOOR LAREN

Of je nu deze zomer lekker gaat loungen op Bali, of gaat feesten op Ibiza met dit lijstje kom je goed voor de dag op je vakantiebestemming.

We beginnen on top  

We beginnen op het Schoutenbosje met een lekkere coupe, en nee niet die van De Hoop maar jouw eigen coupe. Je manen kunnen wel wat verzorging gebruiken voor ze blootgesteld worden aan een overvloed aan zon, zout, chloor en de krultang of stijltang. Als je lekker in de folies zit bij Trendlounge, dan kunnen ze gelijk je nagels voorzien van een vrolijk kleurtje.  Je zomers gelakte nagels werken aanstekelijk en de zon begint spontaan te schijnen. En dat is een goed excuus voor (nog) een nieuwe zonnebril. Als je buiten komt sla je linksaf naar Hugo van Leeuwen waar je terecht kunt voor de mooiste monturen van onder andere Chloé, Gucci, Prada en Bottega Veneta.  

route-du-soleil-laren-gooische-hotspots

Goed bescherm met een boek in de zon 

Heb jij ook altijd een extra vrolijke tred als je kapper net je haar gestyled heeft? Dat mag gezien worden, dus vervolg je route langs ‘t Paard naar de Larense boekhandel op de Naarderstraat. Mensen kijken en flaneren is natuurlijk heerlijk, maar de vakantie is ook een goed moment om te ontspannen met een goed boek. Ga je voor een triller, een roman of blader je liever door een tijdschrift? Mijn boekentip voor deze zomer is “Zuid-moeders breken niet” van Kimberly Klaver. Op de andere hoek van het rijtje op nummer 17 vindt je Skins Consmetics welke we niet over kunnen slaan. Speciaal voor de vakantie hebben ze de Sun & Travel box samengesteld met daarin alle essentials voor huid en haar tijdens de vakantie.

Even op adem komen  

Het is tijd om de voetjes even te laten rusten onder genot van een goed glas wijn en een lekkere lunch. Terug op de Brink kun je bijvoorbeeld kiezen voor ’t Paard, Mauve, Brink 20, Maximiliano of trakteer jezelf op poffertjes met Grand Marnier bij De Haan. Met je nieuwe zonnebril en fris gekapte haren zit je er goed bij. Laat je niet verleiden om de rest van de middag te blijven zitten, want de route wordt nog vervolgt. Of wel natuurlijk, dan stel je de rest van de route gewoon nog even uit 😉

route-du-soleil-laren-gooische-hotspots

Finishing touch  

Op het hoekje van de Brink en de Nieuweweg kun je je bij Van Os laten adviseren over een (nog) grotere koffer. Op naar de recent geopende Boutique 33 voor een zomerse maxi jurk. Wat een leuke aanvulling op de bestaande winkels. Of je nu op de Malediven in je hangmat gaat liggen, op je lounge bed in Saint Tropez, je met de kinderen spettert in het zwembad of lekker zont in de tuin, dat kan niet zonder een goede bikini of het perfecte badpak. Loop dus gelijk even bij de buren binnen van De Lingerie. En dan is het tijd voor de laatste stop op deze route op de Klaaskampen. Bij Imitch verkopen ze oorbellen in alle kleuren van de regenboog welke gegarandeerd zorgen voor keuzestress. Van een verfijnd setje voor op het strand tot de perfecte eye catcher voor als je gaat flaneren op de boulevard. Natuurlijk kom je tijdens deze route nog veel meer leuke winkels tegen! De echte die hard shopper kan de route verlengen door vanaf De Brink ook nog even het Zevenend mee te pakken. Of strijk neer voor een mooie fruit de mer met bubbels tussen de bamboe op het heerlijke terras bij ons favoriete Visatelier.  Beter kan je de pre-zomervakantie niet beginnen toch!? 

Route du Soleil – Laren 
Laren

Populair