Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Schermafbeelding 2022-04-06 om 14.15.39

Pop-up diners op bucketlist locaties in ‘t Gooi: De Maaltuin

Dineren op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Dat kan met het rondreizende pop-up restaurant De Maaltuin..

Hoe leuk om op unieke locaties te eten in ‘t Gooi. Dit concept is echt goud! De Maaltuin is een rond reizend restaurant al zes jaar lang op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen plaatsneemt. Een ongedwongen avondje uit met bijzondere verhalen, unieke gerechten, heerlijke wijnen en live muziek. Wij zijn al bij meerdere edities geweest o.a. Vliegbasis Soesterberg en Paleis Soestdijk, en elke keer weer een feest! Tot in de details geregeld en een fantastische interactieve avond waar je heemaal in de watten wordt gelegd en je hoeft je alleen maar mooi aan te kleden en aan te schuiven! Ik houd ervan! Lees snel mee voor alle edities van dit jaar!

Meer van een nog ruigere locatie alla een fort? Check dan het pop-up restaurant SterkWater

Maaltuin

POP-UP RESTAURANT DE MAALTUIN 
Dit jaar vindt de Maaltuin plaats in de Botanische Tuinen in Rotterdam, Paleis Soestdijk, vliegbasis Soesterberg en Kasteel Muiderslot. Bij elke editie van de Maaltuin is het overal concept hetzelfde: lekker eten en drinken in combinatie met live muziek en de gave verhalen en een unieke experience voor op een toffe locatie. Dat allemaal voor een vaste prijs van € 84,95 p.p. Daar krijg je een 5 gangen diner incl. een wijn/bier of mocktail arrangement voor. Ideaal uitje als romantische date, maar ook samen met vrienden,  als bedrijfsuitje of om cadeau te geven. Gegarandeerd een fantastische en unieke avond uit!  Lees snel mee om te zien welke van de vier edities jou het meeste aanspreekt! 

# 1 – DINEREN IN DE KASTEELZALEN VAN KASTEEL MUIDERSLOT  > 10 maart t/m 10 april
Ontdek het kasteel, laat je meenemen in de bijzondere verhalen van het kasteel, terwijl je de prachtige zalen van het kasteel bewondert. Er wordt een 5 gangen diner geserveerd die met liefde en speciaal ontworpen is op basis van de verhalen van het Muiderslot. Iedere avond zijn er geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek. Bestel snel je kaarten voor de laatste dagen op 7, 8, 9 & 10 april.  Tickets bestel je hier. Kan je niet, check dan hieronder de zomereditie in de kasteeltuin.

# 2 – DINEREN IN DE KASTEELTUIN VAN KASTEEL MUIDERSLOT  >  4 aug t/m 4 sept
Wandel door de kasteeltuinen en neem plaats in de avondzon met zicht op het kasteel en ontdek meer dan 700 jaar boeiende geschiedenis. Hoe fijn een overheerlijk 5-gangen verrassingsmenu en een bijpassende wijn en dan de ondergaande zon en het uitzicht op het kasteel. Dit wil je toch gewoon?! Tickets bestel je hier 

# 3 – DINEREN IN DE KASSEN VAN PALEIS SOESTDIJK  >  19 mei t/m 12 juni 
Koninklijk genieten tijdens een heerlijke avond uit op Paleis Soestdijk. De avond begint aan  poort van de paleistuin waar je al wandelend door de paleistuin richting het paleis gaat. Het prachtige historische gebouw met de enorme vijver, ijskelder, het zomerverblijf en langs de watertoren ontdek je de unieke verhalen van Paleis Soestdijk. Na een heerlijke wandeling, neem  je plaats aan tafel voor een heerlijk 5-gangen diner. Je bewondert live muziek en drinkt heerlijke wijnen. Tickets bestel je hier.

# 4 – EEN STOERE AVOND IN DE NATUUR EN HANGAR OP VLIEGBASIS SOESTERBERG >  9 juni t/m 10 juli  
Deze pracht locatie is echt een aanrader! Vorig jaar geweest en ik was echt onder de indruk. Wat ooit het domein van jagers en verzamelaars, een thuishaven voor roversbenden en het eerste militaire vliegterrein van Nederland was, is nu een prachtig park vol ecologische verrassingen en industriële hangars. In éen van de hangars zal een  interactieve avond met een hang naar het verleden plaatsvinden. Tickets bestel je hier

Tijden
Starttijd: 18:00 / 18:30 en eindtijd: circa 22:30 

Cadeaubon?
Een Maaltuin Cadeaubon is een te leuk cadeau om te geven of te krijgen. Deze bestel je hier en is voor alle edities geldig. 

SterkWater
Wist je dat de Maaltuin ook een broertje had? SterkWater, waar ze hetzelfde concept neerzetten, alleen dan nog wat ruiger, langs of in de forten van de Hollandse Waterlinie. Lees hier meer

De Maaltuin

Hier wil je ook naar toe!