Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Pizza-Beppe-Hilversum-Gooische-Hotspots

DE ALLERLEKKERSTE PIZZA’S EET JE BIJ PIZZA BEPPE

De allerlekkerste flinterdunne pizza’s die eet je zeker weten bij Pizza Beppe. Wij en onze kids zijn groot fan, helemaal van het 'Bambino' uurtje...

Aanrader!! De allerlekkerste pizza’s die eet je zeker weten bij Pizza Beppe. We waren al groot fan van hun goddelijke Napolitaanse pizza’s  (ze maken ze volgens authentiek Napolitaans recept) toen we in Amsterdam woonden. Nu kan ons geluk niet op dat er sinds een klein jaar ook een vestiging in Hilversum zit. Flinterdunne pizza bodems, rijk belegd en een hip ingerichte zaak die ook nog eens kidsproof is. Jep onze kids Max & Sam willen het allerliefste elke week naar Beppe toe. Snap ze wel! Lees snel mee 

pizza-beppe-hilversum-gooische-hotspots-kidsproof
pizza-beppe-hilversum-gooische-hotspots-kidsproof

NAPOLITAANS
Bij Pizza Beppe maken ze pizza’s volgens authentiek Napolitaans recept: een luchtige, knapperige bodem en belegd met verse ingrediënten. Goedgekeurd door Verace Pizza Napoletana en zeker weten ook door ons en de kids! Aanrader is zeker weten de Pizza Tartufo (jep truffelpizza). Die is zo onwijs lekker, de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Bestel hem ook eigenlijk altijd als ik hier ben. Never change a winning dish!  Daar en voor hun huisgemaakte tiramisu, mag je me altijd wakker maken!  Afgetopt met een mooie rijke Montepulciano of Peroni biertje, maakt dit een perfect avondje uit! Met of zonder kids! Want totally kidsproof! Check below! 

pizza-beppe-hilversum-gooische-hotspots-kidsproof
pizza-beppe-hilversum-gooische-hotspots-kidsproof

BAMBINO TIME
Hoe fijn dat ze bij Pizza Beppe ook om de ouders (opa’s, tantes, etc.) met kids hebben gedacht. Ze hebben “Bambino time” in het leven geroepen. We love it, early dinner tussen 17:00 en 18:30.  Het leuke? Je krijgt ook nog eens 20% korting op de pizza’s én de koters krijgen als extra’tje een vanille ijsje gratis. Ik snap onze kids wel! Wij blij en zij ook heel erg blij (pizza’s komen namelijk ook nog eens in konijnenvorm!) Bediening ook echt super kindvriendelijk, ze krijgen een te leuke kleurplaat en zo fijn om op een tijdstip uit eten te gaan met kids wat speciaal voor de kids is. Maak je je ook niet zo’n zorgen als ze iets meer kabaal maken.  Allerleukste vinden ze zelf om bij de grote pizza oven mee te kijken hoe hun pizza in maar liefst 90 seconde afgebakt wordt! 

pizza-beppe-hilversum-gooische-hotspots-kidsproof
pizza-beppe-hilversum-gooische-hotspots-kidsproof

LOCATIES
Ze hebben in totaal negen locaties, maar zo voelt het totaal niet! Elke locaties zo verschillend en enige wat ze gemeen hebben is dat allemaal dezelfde heerlijke pizza’s maken en top service voor jong & oud. Het fijne is dat de vestiging in Hilversum niet te groot is, waardoor het gemoedelijk aanvoelt. Woon je niet in de buurt van Hilversum, dan kan je naar Breukelen, A’dam of Utrecht. Wij hebben er al 4 bezocht, zo’n fan zijn we! En laten we wel zijn, met kids uit eten dan is pizza eten het allerleukste! 
Pizza Beppe Hilversum  – Herenstraat 44 
Pizza Beppe Breukelen  – Kerkbrink 21 
Pizza Beppe Amsterdam & Utrecht (diverse locaties) 

Pizza Beppe

 

 

Populair