Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

sisters-backery-blaricum-gooische-hotspots

PITTORESKE BAKKERIJ MET DE LEKKERSTE CINNAMON ROLS

Kwaliteit en aandacht, daar draait het om bij deze kleine bakkerij in hartje Blaricum. De geur komt je al tegemoet als je langs de bakkerij loopt...

Een kleine ambachtelijke bakkerij met een beperkt assortiment van hoge kwaliteit. Je ziet dit concept in veel buitenlandse steden zoals Londen en New York, maar nu gewoon in Blaricum! Sisters’ Bakery & Kitchen heeft een maandje geleden haar deuren geopend en het loopt nu al storm. Niet gek, want de geur komt je al tegemoet als je langs de bakkerij loopt. Van broden tot zoetigheden en van granola tot de meest lekkere (mini) taarten. Hier wordt met liefde en vol passie gebakken, dat merk je aan alles. Klein, maar erg fijn en echt een aanwinst voor Blaricum. 

Bakkerij-Blaricum
Bakkerij-Blaricum

Twee zussen die vol passie bakken

Sister’s Bakery & Kitchen, ja de naam verklapt het al twee zussen die dit pittoreske bakkerijtje runnen. Ze begonnen ooit online en nu alweer een maandje open in hartje Blaricum. En wat voor eentje, een heerlijk knus klein bakkerijtje met een gezellige en ongedwongen sfeer.  Het brood is echt een aanrader, je betaald iets meer, maar wat een heerlijke broden met karakter maken ze! Echt een genot om te eten.  Dan nog niet te spreken over de lekkerste  cinnamon rolls en het Noorse vijgen brood, oeeeh en de overheerlijke cheesecake! Het assortiment verschilt per seizoen & per dag. Net wat er gebakken wordt. Dus laat je verrassen!

Bakkerij-Blaricum
Openingstijden

Ze zijn alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 14h. Verse koffie of thee to-go? Dan ben je hier ook op het juiste adres! Door het kleine assortiment en capaciteit zijn ze ook sneller uitverkocht. Als je echt iets wilt hebben, bel of DM ze dan even van te voren. Dan leggen ze het voor je klaar en weet je zeker dat je niet misgrijpt. 
 
Sister’s Bakery & Kitchen, Dorpsstraat 6, Blaricum  sistersbakeryandkitchen.nl

Ook leuk