Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Petit-Clos-Laren-wijnwinkel

Wijnwinkel Petit Clos – Laren, Weesp, Bussum

Wijn kopen kan je overal, maar de Petit Clos wijnwinkel in Laren is toch één van de leukste en gezelligste wijnwinkels in 't Gooi. Klein, pittoresk, altijd gastvrij en Edward geeft het beste advies in elke prijsklasse! Veelal mooie verrassende & unieke wijnen die je niet overal vindt. De soms heerlijke gezellige chaos van dozen en flessen geeft deze wijnwinkel juist de charme waar ik zo van houd. Juist deze gezelligheid en het ongedwongen en persoonlijke sfeertje zorgt er voor dat het net voelt alsof je in een authentiek wijnwinkeltje in Frankrijk bent.

Letterlijk en figuurlijk worden de flessen uit kasten getrokken in Laren

Niet voor niks dat deze zaak Petit Clos, de kleine kast heet. Want Edward trekt letterlijk en figuurlijk de kasten open op zoek naar die ene wijn voor jou! Overal worden de mooiste flesjes vandaan getrokken. Altijd een feestje om hier te komen! Edward verteld namelijk de mooiste verhalen over de diverse wijnen en het liefst trek je de wijn in de winkel al open. Zelfs als Edward een wijn adviseert aan een andere klant in de winkel, ben je ook gelijk getriggerd om hem ook te kopen! De passie voor wijn komt echt uit zijn tenen, niet voor niks dat ik groot afnemer ben en vaak op vrijdag met de jongens op de bakfiets even een wijntje kom halen! Niet voor dozen vol, dat mag mijn vriend doen. Maar voor mooie persoonlijke & betaalbare wijnen voor net dat ene avondje! Juist in deze tijden extra aandacht hiervoor toch!? Nog nooit geweest? Dan zeker een x gaan! Weet zeker dat je net zo verliefd wordt op deze wijnwinkel en de wijntjes als ik. 

Ook een vestiging in Bussum en Weesp

Petit-Clos-Bussum-Gooische-Hotspots
© Olivier Thijssen
petit-clos-laren-etalage

Ben je niet van de kleine winkels, maar zoek je wel een wijnwinkel met dezelfde persoonlijke service en passie? Dan zeker de vestiging in Bussum  (met prachtige wijnkelder) en Weesp van Petit Clos ook een aanrader!

Petit Clos Laren
Torenlaan 26, Laren
petitclos.nl/laren

Deze zijn ook top!