Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

paviljoen-uit-er-meer-Gooische-Hotspots

DOEN: TERRAS BIJ PAVILJOEN UIT & MEER AAN DE VECHT

Een prachtige locatie aan de Vecht voor een lunch of borrel met je kroost. Waar jij intussen geniet van de rust en het uitzicht kunnen de kids bootjes tellen...

Paviljoen Uit & Meer is het restaurant van Fort Uitermeer. Het ligt kleine 10 minuten ten zuiden van Weesp en prachtig gelegen aan de rivier de Vecht met een ruim terras en binnen sfeervol ingericht. Naast heerlijk eten (lunch of diner), zit je hier ook top voor een gezellige borrel. Daarnaast ook nog eens de ideale plek om aan te meren met de boot en als uitstapje met je kroost. De combinatie met het Fort en een drankje met bootjes kijken hier altijd een succes! 

paviljoen-uit-er-meer-Gooische-Hotspots
paviljoen-uit-er-meer-Gooische-Hotspots

BOOTJES KIJKEN & BORRELEN
Bij aankomst zie je eerst het torenfort Uitermeer en nadat de kids hier hebben gespeeld kan je door naar het heerlijk terras met uitzicht op de Vecht. Top plek  want een erg fijne diverse lunchkaart (ook kidsmenu)met mooie gerechten. Ook al zou er voor de borrel wel een borrelplankje bij mogen ipv alleen frituur. Maar acht altijd iets te wensen over hebben toch! Zeker een mooie Wispe biertje drinken op het terras, want niet voor niks in Weesp. Zo’n heerlijk rustig terras, en dan de bootjes die voorbij varen, en af en toe een kano of sloep die aanlegt voor een hapje of drankje. Genieten hier midden in de natuur.  Binnen is het ook erg gezellig en warm ingericht en vanuit daar ook nog prachtig zicht op de Vecht.

 

Fort-uit-er-meer-gooische-hotspots
paviljoen-uit-er-meer-Gooische-Hotspots
paviljoen-uit-er-meer-Gooische-Hotspots


Paviljoen Uit & Meer
Uitermeer 5, Weesp
dinsdag t/m zondag van 11 – 21h
www.paviljoenuitenmeer.nl

Populair