Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Foto_Krachtcentrale

Het festival voor jong & oud: Parade Vrij – Huizen

Op zondag 10 april dan is het zo ver: Het Parade Vrij festival bij De Kracht Centrale in Huizen. Muziek & food trucks &....

Op zondag 10 april dan is het zo ver: Het Parade Vrij festival bij De Kracht Centrale in Huizen. Een dag voor jong en oud, met vrijheid in de hoofdrol. Van muziek, cabaret, kunst, sprekers tot volop food & drinks. Een te gekke dag met te gekke optredens van o.a The Flexican en Singer songwriter Bernard Hering! Lees snel mee! 

Cocktails & Dansen
Van cocktails drinken op het prachtige dakterras tot overheerlijke hapjes bij de food trucks. Lekker dansen en naar te gekke muziek luisteren? Dat kan bij de mainstage bij o.a. The Flexican, Naked Ears, Singer-songwriter Bernard Hering, The Gypsy band:Lets be Gypsy en een te leuke Flamenco band. Even tot rust komen kan bij de film in de feestelijke zaal of tijdens een optreden van Arthur Umbgrove van de Comedy Train. Ik zeg een festival waar je heerlijk kan gaan genieten met of zonder kids! De ultieme zondag in april! 


Met kids?
Ook aan de jongste bezoekers is gedacht met een speciaal kinderterrein met een draaizweefmolen en diverse leuke activiteiten. Van TikTok lessen tot aan een judoclinic, tot aan voetballen. Speciale ticketprijs voor kids is €2,50 / €7,50

 

The-Flexican
Heb jij je ticket al? 
Een kaartje voor volwassenen kost  €27,50 waarvan €10,- naar Stichting Reout gaat. Deze Stichting zet zich in voor jongeren en gezinnen in ‘t Gooi die het financieel zwaar hebben. Een extra reden om naar het festival toe te gaan.  Tickets zijn te koop via www.paradevrij.nl  Wees er snel bij, want ze gaan hard! 
 
Parade Vrij  Festival
De Kracht Centrale in Huizen 
@parade-vrij / paradevrij.nl 

Deze zijn ook top!