Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

pannenkoekenrestaurant-hendrik-vreeland-gooische-hotspots

IN STIJL PANNENKOEKEN ETEN IN PITTORESK VREELAND

Hendrik is een pannenkoekenrestaurant mét stijl, een plek waar oud-Hollandse pannenkoeken eten tot 'n hoger niveau wordt gebracht door de stijlvolle inrichting. Als je eenmaal kids hebt, kan je er niet meer omheen om naar pannenkoekenrestaurants te gaan. Niet altijd even fancy en voelt vaak voelt het als een kidsplay area waar je toevallig óók kan eten. Tjerk, de eigenaar van Hendrik bedacht dat dit ook totaal anders kon. Klassiek met een hippe touch en met een gezellig terrasje. Wij zijn me er een potje blij mee en jullie vast ook!

IN STIJL PANNENKOEKEN ETEN

 
pannenkoekenrestaurant-hendrik-vreeland-gooische-hotspots

Restaurant Hendrik was vroeger een koetshuis, daarna Restaurant Noord-Brabant en sinds een maand omgetoverd tot Hendrik. Net nieuw dus en dit parentsproof pareltje is er eentje die we het liefst voor onszelf zouden willen houden. Geen zin in pannenkoeken? Ze hebben ook nog een uitgebreide lunch en dinerkaart met klassiekers zoals o.a. geitenkaassalade, Franse uiensoep, Holtkampjes en biefstuk. Een plek waar je dus gewoon altijd kan eten, met of zonder kids! En oh had ik al verteld dat er een beschutte tuin en terras bij zat? Top plek dit dus!

 
 

Top terras

Hendrik-Vreeland-Pannenkoekenrestaurant-Gooische-Hotspots
 

De oude details en klassieke touch zijn bewaard gebleven, alleen met een kleurrijk sausje met veel prints en behang. Je kijkt je ogen uit, elke hoek is weer anders. Ook het toilet is helemaal on fleek! De classic pannenkoeken met spek en appel met stroop (hier inmens grote kannen vol stroop, wat al te leuk is voor de kids) of suiker kennen we wel. Bij Hendrik is er volop keus in hartige pannenkoeken alla met gerookte zalm. Niks is te gek, wil je een pannenkoek met aardbeien en spek: komt eraan! Aan de kids is ook zeker gehad, een speciale versier pannenkoek, een gave kleurplaat en een wensput in de tuin. Ik zeg gaan, een flesje wijn bestellen of een Vreelands biertje en genieten met of zonder kroost!

Restaurant Hendrik
Breedstraat 8, Vreeland
Nog meer tips in de Vechtstreek? Check dan de Vechtstreek pagina met te gekke plekken om te overnachten, eten en drinken. Van Vreeland tot Weesp en van Nederhorst den Berg tot aan Maarssen. 

Populair