Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Kortvertoef-gastenverblijf-Gooische-hotspots

Pittoresk overnachten aan het water – Kortenhoef

Wil jij een bijzonder plekje bezoeken, waar niet iedereen komt en je beslist mooie herinneringen maakt? Dan zeker hier een weekendje weg boeken! Dit gastenverblijf is echt een plaatje. Gelegen aan het water en in de prachtig natuur van Kortenhoef en Loosdrecht en Nigtevecht om de hoek.  Een echte hidden gem, zelfs voor de locals! 

Kortvertoef-gastenverblijf-Gooische-hotspots
Kortvertoef-gastenverblijf-Gooische-hotspots

KortVertoef is van zichzelf al een prachtig idyllisch vakantiehuisje en dan ook nog de omgeving erbij! Een gouden plek waar je heerlijk kunt relaxen en tot rust komt. Je kan varen met een sloepje op de Loosdrechtse plassen, kanoën, een boek lezen in de schommelbank of een wijntje drinken op de steiger. Of ga gewoon op het gras liggen en genieten van het fluiten van de vogels en het gekwetter van de eenden! De zonsondergang mag je zeker niet missen, die is hier fantastisch! 

Kortvertoef-gastenverblijf-Gooische-hotspots
Kortvertoef-gastenverblijf-Gooische-hotspots

GASTENVERBLIJF

Het huisje is ruim opgezet, met beneden het woongedeelte met keuken en boven het slaapgedeelte en met uitzicht op het water en beneden een luxe slaapbank. Je kan er met 2-4 personen verblijven.  Je huurt het vanaf 475 euro voor 3 nachten. Geen geld voor een prachtige plek als deze! Antoinette, de eigenaresse ook super gastvrij en ze zorgt ervoor dat je een geweldig verblijf hebt! 

Wij gaan deze zomer zeker weer een get-a-way boeken bij Antoinette, want hoe lekker zo dichtbij huis even helemaal tot rust komen en genieten van het water. Lekker boekje lezen, varen op de Loosdrechtse en op ontdekkingstocht naar leuke nieuwe hotspots in de omliggende dorpjes Vreeland, Nigtevecht, Loenen a/d  Vecht en Nieuwersluis! Opladen en heerlijk borrelen dus!  Wanneer ga jij? 

Gastenverblijf KortVertoef 
Moleneind 2, Kortverhoef
kortvertoef.nl
@kortvertoef

Andere pareltjes