Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Op-t-eiland-nederhorst-den-berg-Gooische-Hotspots

OP ‘T EILAND: EEN RELAXTE PLEK WAAR HET VOELT ALS VAKANTIE

Als ik een plek moet opnoemen waar je gelijk het vakantiegevoel te pakken hebt is dat zeker weten bij Buitenplaats Op ‘t Eiland. Wat een waanzinnige plek! Gelegen aan de Vecht, en de rit er naar toe al heerlijk idyllisch, helemaal als je uit de grote stad komt en nog nooit op kleine kronkel weggetjes hebt gereden. Je waant je hier in Italië bij een restaurant aan het water. Mooie zwoele zomeravonden vol heerlijke antipasti planken, Aperol, vers gebakken pizza’s (heerlijk dunne bodem naar Romaans recept) en de lekkerste tiramisu. Dit uitje is perfect te combineren met een dagje Spiegelplas of als relaxte diner locatie  na een dag varen op de Vecht. Je kan ook gewoon aanleggen, ideaal dus! Niet alleen perfect voor diner en borrel, maar ook voor koffie en taart en met of zonder kids. Lees snel verder, want dit is een plek die zeker op je favorieten lijstje van deze zomer komt! 

Op-t-eiland-nederhorst-den-berg-Gooische-Hotspots
Op-t-eiland-nederhorst-den-berg-Gooische-Hotspots
Op-t-eiland-nederhorst-den-berg-Gooische-Hotspots

GENIETEN MET OF ZONDER KIDS
Met lekker weer is het heerlijk vertoeven bij de picknicktafels aan het water. Iets kouder, dan binnen de kas of het restaurant ook altijd erg gezellig. Kids kunnen lekker uitrazen buiten in de natuur, of binnen op de speelzolder. En het allermooiste, ze kunnen ook spelen in de speeltuin en poedelen in het kleine zwembad van het naastgelegen Chaletpark De Vechtoever. Ligt er gelijk aan vast en sinds kort ook een terrasje met gelijk zicht op je kroost. Wel zo relaxed voor de jonkies. 

Ideale plek voor een playdate met vrienden, met je ouders, maar ook zeker als romantische date met zonsondergang! Eigenlijk wil ik het liefste hier opstaan en beginnen met een espresso, daarna een huisgebakken taartje, door met een antipasti lunch met vongole, even zwemmen of varen in de Vecht om daarna aan te schuiven aan de lange tafel met crostini’s, pizza, pasta, flesje wijn, en als toetje tiramisu of de goddelijke cannoli’s.. En dan uitbuiken en genieten van de zonsondergang…. Genieten 2.0 dus! 

Op-t-eiland-nederhorst-den-berg-Gooische-Hotspots
Op-t-eiland-nederhorst-den-berg-Gooische-Hotspots
Op-t-eiland-nederhorst-den-berg-Gooische-Hotspots

VOLOP ACTIVITEIT 
Eén van de eigenaren Edith en heeft al jaren ervaring met een restaurant in Amsterdam en dat merk je. Alles loopt smooth en we zien leuke Amsterdamse invloeden terug. Zo worden er diverse activiteiten georganiseerd. Van yoga en SUPlessen tot in de weekenden live muziek en theatervoorstellingen. En wat dacht dacht je van een planten (ruil)markt? En in de winter ook zo leuk, dan hebben ze allerleukste wintermarkt met gluhwein, vuurkorven en allerlei creatieve kraampjes. Een plek waar je het hele jaar naar toe wilt! 

Buitenplaats Op ‘t Eiland
Eilandseweg 32, Nederhost den Berg
dinsdag t/m zondag van 12 -21h
www.opheteiland.com

Nog meer tips in de Vechtstreek? Check dan de Vechtstreek pagina met te gekke plekken om te overnachten, eten en drinken.

Ook leuk