Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

New-and-coming-soon-het-Gooi-Joe-and-the-Juice

9 x New & Coming soon in ‘t Gooi e.o. – Februari 2022

De maand februari is weer aangebroken en tijd voor een update over de nieuwste hotspots. Maar liefst 9 hotspots die geopend zijn of gaan openen.....

De maand februari is weer aangebroken en tijd voor een update over de nieuwste hotspots. Het moet niet gekker worden want een paar te gekke concepten komen naar ‘t Gooi! Van een te gekke juicebar die bekend is uit New York en London, een gave Brasserie met uitzicht over het strand en ik kan eindelijk mijn favoriete poké bowl bestellen in Hilversum! Lees snel mee! 

JOE & THE JUICE- LAREN    ★

Joe & The Juice de komt naar jawel Laren! Deze hippe healthy juicebar & lunchroom met een stoere randje opent in het voorjaar op de Naarderstraat! Je kent het  waarschijnlijk wel van de prachtige zaken in New York en London en Amsterdam. Te gek dat ze nu ook naar ‘t Gooi komen! YAY want hier groot fan van de kleurrijke smoothies! Maar je kan er ook terecht voor koffie, juices en de veggie shots die helemaal hot & happening zijn! Check de foto’s en je wil hier gelijk naar toe. Ze openen in het voorjaar, exacte datum nog niet bekend. So stay tuned! 

Naarderstraat 4, Laren –  @joeandthejuice

joe-and-the-juice-laren-gooische-hotspots
zuyder-almere-duin-gooische-hotspots

ZUYDER – ALMERE DUIN  ★

Wie zegt dat Almere niet hip is? Met Almere Duin hebben ze al laten zien hoe mooi je er kan wonen! Vanaf dit voorjaar zal er ook een te gekke Brasserie openen met uitzicht over Almeerderstrand! Bij Zuyder kan je terecht van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat! De stoere Amsterdamse meid, Gladys, die haar passie achterna gaat en een prachtige zaak opent. Een plek met mooie wijnen, overheerlijke gerechten en het lekkerste bier van Brouwerij ‘t IJ. Het ultieme strandgevoel krijg je zeker weten hier! 

Almere- Duin – @zuyderalmere

BISTOTEL ‘T AMSTERDAMMERTJE – NIEUWERSLUIS    ★ 

Binnenkort opent André Gerrits van het welbekende Restaurant ‘t Amsterdammertje een gloednieuw concept in Nieuwersluis: Bistrotel ‘t Amsterdammertje. Een bistro en hotel in één. Een plek waar de drempel laag is, maar het niveau hoog! Zoals we van hem gewend zijn hip, bruisend & trendy!

Easy-going, mooie gerechten, familyproof, cocktails aan de bar in de avond en overdag koffie & gebak op het prachtige terras aan het water. Ik weet waar ik deze zomer uithang!

Nieuwersluis- bistrotelamsterdammertje

bistrotel-t-amsterdammertje-nieuwersluis-nieuwe-zaak-andre-gerrits-gooische-hotspots
IJssalon-de-Hoop-nieuwe-zaak

IJSSALON DE HOOP  – BLARICUM  ★

Wauuww! Het is altijd al een feestje om een ijsje of ijscoupe te eten bij de lekkerste ijssalon van ’t Gooi. Vanaf maart 2022 is het nog leuker! Een ware transformatie van het pand en hoe gaaf ziet het ontwerp er uit! De eigenaren Caroline en Daan zijn helemaal los gegaan met De Horecafabriek. Het marmer, de mooie rosé en groen tinten, de grote pui en ook nog eens een prachtig groot zonnig terras! Het wordt zo onwijs mooi en dit wordt zeker weten het mooiste nieuwe pareltje van ’t Gooi! Laat die zomer maar komen! 

Huizerweg 10, Blaricum – ijssalondehoop.nl

POKÉ  PERFECT – HILVERSUM   ★ 

Yess finally! Poké Perfect komt naar Hilversum! Waar ik al jaren verslaafd ben aan de zalm poké bowl met extra zeewiervlokken, kan ik hem nu gewoon hier krijgen!  Misschien ben ik groot fan omdat ik er altijd tegenover woonde in Amsterdam, maar rijd er zelfs nu nog maandelijks naar toe 🤪 Ben benieuwd of jullie net zo’n fan worden! Vanaf het voorjaar kunnen jullie iig losgaan!  

Groest 66, Hilversum – @pokeperfect
poke-perfect-Hilversum-Gooische-Hotspots
woods-hilversum-gooische-hotspots

WOODS – HILVERSUM  ★

Woods is druk aan het verbouwen in het prachtige Rijksmonumentale pand van de Gooi & Eemlander. Het duurt nog even en dan gaan ze gewoon eindelijk open! We kunnen niet wachten, want ik verwacht er veel van!  Ze beloven een compleet nieuwe eetervaring, waar verfijnde gerechten volledig op open vuur worden bereid. Van vlees, vis tot vegetarisch. Deze culinaire ervaring wordt ook nog eens begeleid door topchef Pascal Duvivier, die al ervaring heeft op Michelin niveau. 

Groest 21, Hilversum – @woodshilversum

MUZE IN DE STAD – HILVERSUM   ★ 

Theatercafé Muze in de Stad openen in mei 2022 haar deuren in het oude pand van De Guardian. Top ondernemers die al een zaak in Hilversum hebben @eetcafemuze bij Wisseloord. Nu openen ze eentje in hartje Hilversum. Goed eten in combinatie met live entertainment. De plek vanaf mei 2022 om te lunchen, dineren, borrelen, te lachen en te genieten van cabaret, kleinkunst en muziek! 

Groest 33, Hilversum – @muzeindestad

theatercafe-muze-in-de-stad-hilversum-Gooische-Hotspots
HelloChair-Bussum-Gooische-Hotspots

HELLO CHAIR  – BUSSUM  ★

Helemaal into interieur en op zoek naar dé ultieme stoel? Dan goed nieuws, want een paar weken geleden is Hello Chair geopend! De stoelenstore met maar liefst 300 stoelen. Je kan je geluk hier niet op! Binnenkort een afspraak, dan neem ik jullie mee door de winkel en laat ik jullie weten of ik mijn nieuwe droomstoelen heb gevonden! 

Landstraat 7, Bussum  – @hellochairnl

WERF 35 – HILVERSUM   ★

De Westergasfabriek van Hilversum! Dat gaat Werf 35, een prachtig stukje industrieel erfgoed in Hilversum, worden! Vanaf medio zomer 2022 zal dit dé creatieve broedplaats van Hilversum zijn, waar je kan dineren, werken, wonen & shoppen!

De Werf is al bekend van o.a. onze favoriete restaurant @chef_aan_de_werf  en yogaschool @yogaiheroes maar het wordt nog mooier, duurzamer en circulairder (je snapt wat ik bedoel). 

Mussenstraat 15, Hilversum  – werf35.nl/plan

Maar daar blijft het in 2022 niet bij. Ik kan je vertellen er komt nog veel meer aan! O.a. Marco van Velthoven, de eigenaar van o.a. Meddens & Rex heeft ook weer nieuwe plannen op de Groest met een café-bar-bistro! Kan niet anders dan weer hip & trendy worden! Binnenkort meer hierover!

Heb jij de laatste tijd nog nieuwe horeca of winkels gespot? Laat het me weten via info@gooischehotspots.nl 

Deze zijn ook top!