Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

MINT FASHION: DE PLEK VOOR FASHIONABLE KLEDING IN BAARN

Wat is dit een te gekke dameskledingzaak! Nog maar 4 maanden geleden geopend en hier nu al zwaar favoriet. Eindelijk eentje met alle prachtige merken bij elkaar! Een ware snoepwinkel voor de trendy vrouw uit 't Gooi en omgeving. Ik miste echt een winkel zoals deze in 't Gooi.  Stoer, fashionable en een top mix van betaalbaardere merken en exclusievere items. Mooie basis stukken, maar ook catchy kleurrijke items. Hier wil je gewoon shoppen! Lees snel mee! 

Duurzame basics & prachtige eyecatchers 

Mint-Fashion-Baarn-Gooische-kledingwinkel
mint-fashion-kledingwinkel-dames-Baarn-Gooische-Hotspots

Mint Fashion in Baarn verkoopt de mooiste merken en je wordt er zo onwijs fijn geholpen. De koffie staat klaar en je voelt je hier gelijk thuis! Hoe kan het ook anders met de gaafste winterjassen van Stand, jeans van Closed en prachtige eyecatchers van Deense merken als Stella Nova en Ganni. Maar ook super veel basics in rijke kwaliteiten, waar je lang mee kan doen en duurzaam geproduceerd zijn, van merken als Graumann, By Malene Birger en Xirena. Houd de winkel, webshop (yess een deel van de te gekke collectie is ook online te koop) en insta zeker in de gaten. Vanaf het voorjaar worden er namelijk nog meer gave merken toegevoegd; o.a. Róhe, Monique van Heist en Pomandere. Can’t wait!

Passie voor mode spat ervan af

mint-fashion-kledingwinkel-dames-Baarn-Gooische-Hotspots
mint-fashion-kledingwinkel-dames-Baarn-Gooische-Hotspots

Michelle, de eigenaresse, is een stoere meid met een dijk van een mode opleiding en jaren ervaring in de mode. Ze heeft met deze winkel haar droom laten uitkomen. Een pracht van een winkel met de mooiste merken. Ze maakt de leukste combinaties die echt bij jou passen! Wordt helemaal blij als ze weet iets te geks uit de rekken voor me pakt! In de winkel en op haar Instagram spat de passie voor mode erafVolg je haar nog niet op Instagram? Zeker doen, want bijna dagelijks komen de mooiste items voorbij! Wees gewaarschuwd want je wil alles, maar ook alles hebben! Deze winkel wordt absoluut een begrip in ‘t Gooi en omgeving. 

Mint Fashion
Laanstraat 24a, Baarn 
@mintfashion.nl  / mintfashion.nl

Meer leuke hotspots in Baarn? Check dan  het artikel: 16x De hotspots in Baarn die je niet mag missen! Van de leukste winkels en koffietentjes tot de lekkerste restaurants. 

Populair