Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Mi-casa-su-casa-Baarn-Gooische-Hotspots

MI CASA SU CASA: STADSE & VINTAGE VIBES MIDDENIN BAARN

Loop Mi Casa Su Casa binnen en je bent omringd door vintage meubels en gezelligheid. Een fijn soort woonkamer gevoel waar iedereen samenkomt. Moeders die met elkaar meeten na hun schoolrun voor een heerlijke cappuccino met havermelk (hoe fijn dat ze al om 8.30 uur open zijn!). Maar ook waar de nodige laptops worden opengeklapt aan de grote tafels. Tikken op je laptop met geroezemoes en de heerlijke geur van verse baksels op de achtergrond.

Voor ieder wat wils

Mi-casa-su-casa-Baarn-Gooische-Hotspots
Mi-casa-su-casa-Baarn-Gooische-Hotspots

Wanneer de vintage inrichting zelfs wordt doorgevoerd in het servies, weet je dat je goed zit. Details….ik hou ervan! Je barista coffee smaakt daardoor nóg beter. Mi Casa heeft ook een ruime keus aan verschillende soorten thee. En wat ik kan waarderen als je verse jus besteld, je ook écht vers geperste jus d’orange krijgt in plaats van ‘vers geperst’ in de fabriek. Elke dag worden er zelfgemaakte taarten en koeken gebakken, die ook nog eens te bestellen zijn voor thuis. Er is namelijk altijd een goede reden om taart te eten toch? En vegan lovers opgelet: want in het najaar wil mi casa zich gaan specialiseren in vegan taartjes. Los van taart staan er ook enkele ontbijt en lunch gerechten op de kaart, waardoor je van begin tot einde kunt blijven zitten waar je zit.

Mi-casa-su-casa-Baarn-Gooische-Hotspots
Mi-casa-su-casa-Baarn-Gooische-Hotspots

Ook met kids is het een fijne plek om te vertoeven. Laat ze de spelletjeskast zien en ze vermaken zich volop, kun jij genieten van je welverdiende me-time. Niet alleen binnen is het gezellig, ook buiten op het terras is het heerlijk zitten en kijken. Laat je onderdompelen in dit warme huiskamer gevoel. Kortom: voel je welkom. En dat voelen we ons, elke keer dat we er weer zijn! Niet voor niets dé gezelligste hotspot in Baarn.

Mi Casa Su Casa
Nieuw Baarnstraat 39 – Baarn
dinsdag t/m zaterdag van 8.30-17.00 uur

 

Populair