Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

BIJ MEDDENS IN HILVERSUM ZIT JE ALTIJD GOED

Meddens is een hotspot waar je altijd goed zit. Op een zonnige dag neerstrijken op het terras, lunchen met de familie, uit eten met collega’s of borrelen.

Voor alle gelegenheden is er een plekje bij Meddens. Voor de “typisch Gooische” oesters en champagne markeer je iedere laatste vrijdag van de maand in je agenda. Tijdens Vissa kun je eten en borrelen terwijl een DJ een lekker plaatje draait. De heerlijke oesters worden (voor een zacht prijsje) in grote getale geserveerd. Kies je voor de klassieke combinatie met champagne, hippe G&T of een overheerlijke cocktail? Maar ook voor een privé aangelegenheid zoals een babyshower kun je hier terecht.  Op de bovenste etage is een ruimte te huur. 

Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots
Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

Vis & Wijn

De focus bij Meddens ligt op vis en wijn waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Er is voldoende keus en een groot aantal wijnen zijn ook per glas te bestellen. De houterige Chardonnay echt een aanrader, daar gaan we speciaal voor naar Meddens. Naast goede visgerechten ben je ook voor een lekkere steak tartaar en toast met avocado hier aan het goede adres. Wanneer je naar binnenkomt kijk je je ogen uit. Dit interieur is menig maal uitgelicht in horeca vakbladen. Neem zeker een kijkje gelijk rechtst van de prachtige wenteltrap waar je DE Instagrammable spot van Meddens kunt vinden.  Ik zeg roze, vogelkooitjes en helemaal over de top. Interieur wise is deze zaak echt zo goed gedaan! Elke verdieping zijn eigen gave en unieke stijl! De combinatie met de klassieke hoge raampartijen maakt dit pand echt een eye-catcher in Hilversum. Niet gek, want De Horeca Fabriek zit achter de inrichting en alles wat zij aanraken is zo spectaculair en goed doordacht! Allemaal grote hotspots met een wauw factor. Ook wel bekend van Mama Kelly, de vernieuwde ijssalon De Hoop in Blaricum en Miss Jones in Voorburg. 

Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots
Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

Eten & ambiance 

Ondanks dat er twee verdiepingen zijn met tafels en lekkere zitjes is het verstandig om voor het weekend te reserveren. Ze hebben een regelmatig wisselende kaart (een nieuwe kaart sinds deze week) waar je klassiekers, maar ook verrassende gerechten terug vindt. Onder leiding van de nieuwe chef kok is de Meddens feeling bewaard gebleven. Deze ronde is er ook meer ruimte gemaakt voor vegan gerechten. Maar bewaar zeker genoeg ruimte voor een nagerecht en laat je verleiden door de “The Meddens chocolate dome”. Wist je dat de eigenaar van Meddens ook eigenaar is van o.a. Club Rex en Fats Joe’s? Na de zomer opent hij een nieuwe te gekke hotspot: Nannes! We keep you posted. 

Meddens
Kerkstraat 112 – Hilversum
Ma t/m zo van 11h-24h/1h
www.meddenshilversum.nl

Ook leuk