Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

BIJ MEDDENS IN HILVERSUM ZIT JE ALTIJD GOED

Voor alle gelegenheden is er een plekje bij Meddens. Voor de “typisch Gooische” oesters en champagne markeer je iedere laatste vrijdag van de maand in je agenda. Tijdens Vissa kun je eten en borrelen terwijl een DJ een lekker plaatje draait. De heerlijke oesters worden (voor een zacht prijsje) in grote getale geserveerd. Kies je voor de klassieke combinatie met champagne, hippe G&T of een overheerlijke cocktail?

Vis & Wijn

De focus bij Meddens ligt op vis en wijn waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De viscounter op de eerste verdieping mag je zeker niet missen. Er is voldoende keus qua wijnen en een groot aantal wijnen zijn ook per glas te bestellen. De houterige Chardonnay is echt een aanrader, daar gaan we speciaal voor naar Meddens. Naast goede visgerechten ben je ook voor een lekkere steak tartaar en toast met avocado hier aan het goede adres. 

Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots
Meddens
Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

Instagrammable hotspot

Wanneer je naar binnenkomt kijk je je ogen uit. Dit interieur is menig maal uitgelicht in horeca vakbladen. Neem zeker een kijkje gelijk rechtst van de prachtige wenteltrap waar je DE Instagrammable spot van Meddens kunt vinden.  Ik zeg roze, vogelkooitjes en helemaal over de top. Interieur wise is deze zaak echt zo goed gedaan! Elke verdieping zijn eigen gave en unieke stijl! De combinatie met de klassieke hoge raampartijen maakt dit pand echt een eye-catcher in Hilversum. Niet gek, want De Horeca Fabriek zit achter de inrichting en alles wat zij aanraken is zo spectaculair en goed doordacht! Allemaal grote hotspots met een wauw factor. Ook wel bekend van Mama Kelly, de vernieuwde ijssalon De Hoop in Blaricum en Miss Jones in Voorburg. 

Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots
Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

Eten & ambiance 

Ondanks dat er twee verdiepingen zijn met tafels en lekkere zitjes is het verstandig om voor het weekend te reserveren. Ze hebben een regelmatig wisselende kaart (een nieuwe kaart sinds deze week) waar je klassiekers, maar ook verrassende gerechten terug vindt. Onder leiding van de nieuwe chef kok is de Meddens feeling bewaard gebleven. Deze ronde is er ook meer ruimte gemaakt voor vegan gerechten. Maar bewaar zeker genoeg ruimte voor een nagerecht en laat je verleiden door de “The Meddens chocolate dome”. Wist je dat de eigenaar van Meddens ook eigenaar is van o.a. Club Rex en Fats Joe’s? Volgend jaar opent hij een nieuwe te gekke hotspot: Nannes! We keep you posted. 

Meddens
Kerkstraat 112 – Hilversum

Populair