Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

Hippe hotspot: Restaurant Meddens – Hilversum

Voor alle gelegenheden is er een plekje bij Meddens. Voor de “typisch Gooische” oesters en champagne markeer je iedere laatste vrijdag van de maand in je agenda. Tijdens Vissa kun je eten en borrelen terwijl een DJ een lekker plaatje draait. De heerlijke oesters worden (voor een zacht prijsje) in grote getale geserveerd. Kies je voor de klassieke combinatie met champagne, hippe G&T of een overheerlijke cocktail?
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots
Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots

Meddens – Hilversum

#eten   #cocktail  #events  

Wanneer je binnenkomt kijk je je ogen uit. Dit interieur is menig maal uitgelicht in horeca vakbladen. Interieur wise is deze zaak echt zo goed gedaan! Elke verdieping heeft zijn eigen gave en unieke stijl. Hoe anders hadden we dit ook verwacht van de Horecafabriek. De combinatie met de klassieke hoge raampartijen maakt dit pand echt een eye-catcher in Hilversum. De focus bij Meddens ligt op vis en wijn waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar bewaar zeker genoeg ruimte voor een nagerecht en laat je verleiden door de “The Meddens chocolate dome”. De houterige Chardonnay is echt een aanrader, daar gaan we speciaal voor naar Meddens. De viscounter op de eerste verdieping mag je zeker niet missen. Naast goede visgerechten ben je ook voor een lekkere steak tartaar en toast met avocado hier aan het goede adres. Zin in een feestje? Iedere laatste vrijdag van de maand is er Vissa, met oesters, G&T’s en DJ.  

Meddens-HIlversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots
Meddens-Hilversum-Gooische-Hotspots

Instagrammable hotspot

Niet gek, want De Horeca Fabriek zit achter de inrichting en alles wat zij aanraken is zo spectaculair en goed doordacht! Allemaal grote hotspots met een wauw factor. Ook wel bekend van Mama Kelly, de vernieuwde ijssalon De Hoop in Blaricum en Miss Jones in Voorburg. Ondanks dat er twee verdiepingen zijn met tafels en lekkere zitjes is het verstandig om voor het weekend te reserveren.  Wist je dat de eigenaar van Meddens ook eigenaar is van o.a. Club Rex en Fats Joe’s? Volgend jaar opent hij een nieuwe te gekke hotspot: Nannes! We keep you posted.

Meddens
Kerkstraat 112 – Hilversum

Deze zijn ook top!