Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Massage-het-Gooi-Hilversu,-Gooische-Hotspots

ULTIEME ME-TIME BIJ MASSAGE HET GOOI IN HILVERSUM

Een massage bij Martine is een cadeautje voor je lichaam. De prachtige praktijk, de fantastische massage en het gevoel van totale rust...

Wat een verwennerij, een massage op zijn tijd! Alle stress loslaten en de drukte van de dag vergeten en echt even ultieme ontspanning. Bij Martine van Massage Het Gooi in Hilversum ben je op het goede adres. Ze heeft een prachtige massagepraktijk aan huis. Je waant je in Bali, het sfeertje en de heerlijke geur. Zo heerlijk hier! Ze is gediplomeerd holistisch masseur en geeft echt aandacht en focus aan je lichaam tijdens de massage. Pure rust en stilte hierbij heel belangrijk. Na de massage ben je dan ook helemaal zen. Als je een plekje kan bemachtigen en er eenmaal geweest bent, ben je zeker weten hooked! 

Massage-het-Gooi-Hilversu,-Gooische-Hotspots
Massage-het-Gooi-Hilversu,-Gooische-Hotspots

Als je bij haar in Trompenberg binnenloopt voel je je gelijk thuis! Martine is zo gastvrij en haar huis is echt een plaatje. De ruimte waar ze masseert is ook zo fijn en warm aangekleed. De massage wordt echt op de persoon zelf af gestemd. Waar heb je last van en wat heb je op dat moment nodig? Ik ga altijd met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis en wil altijd gelijk de week erna weer. Zo fijn is het! Iedereen zou zichzelf dit moeten gunnen. 

Je kan bij Massage Het Gooi terecht voor o.a. ontspanningsmassage, full-body massage, nek en schoudermassage
Massage 60 minuten / 65 euro    
Massage 90 minuten / 90 euro 

Tijden in overleg overdag en ‘s avonds. Ze is ver van te voren volgeboekt, dus wees er op tijd bij. Helemaal nu Martine vanwege de maatregelen helaas de komende tijd alleen tot 20h mag masseren.  Sorry  heren, ze masseert alleen vrouwen. Maar geef het zeker je vriendin, vrouw of schoonmoeder cadeau! 

Trompenberg, Hilversum – massagehetgooi.nl

Populair