Gooische Hotspots

logo

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Laknroll-nail-art-Hilversum

Fantastische nagels bij nagelstudio: Lak ‘n roll – Hilversum

Liefde op het eerste gezicht? Dat heb je zeker weten als je je nagels bij Donja van Lak’n Roll laat doen. Ze maakt de meest gave en originele nail-art creaties! Sinds ik hier deze week geweest ben, kijk ik bijna elke minuut naar mijn nagels en wil ik iedereen, maar dan ook iedereen mijn fantastische gave nagels laten zien! Echt een statement en een verlengstuk van mijn stijl! Het maakt je look helemaal af! Ik ben helemaal in love en wil eigenlijk niet meer anders! En het leuke is, waar je een godsvermogen kwijt bent bij collega’s zoals Lakwerk in Amsterdam, is Lak ‘n Roll echt top geprijsd! Heel fijn, want dan niet alleen voor speciale events, maar kan je elke keer genieten van unieke nagels!  Ga jij voor  een marmer of turtuoise nagels? Of ben je meer van de diagonale print of een combinatie? Er is echt van alles mogelijk! Ook voor gellak of BIAB ben je op het goede adres! 

Laknroll-nail-art-Hilversum
Laknroll-nail-art-Hilversum

Donja, de eigenaresse, is een hippe moeder van twee te leuke dochters uit Hilversum en ze is zo onwijs creatief. Kan ook niet anders als afgestudeerd Designer van het AMFI, en ze is jarenlang inkoopster van Scotch & Soda geweest. Dream job! Nu heeft ze na jaren op hoog-niveau te hebben gewerkt, besloten haar passie te volgen en iedereen te verblijden met haar waanzinnige nail-art creaties! Super stoer! Haar stijl, haar passie, haar commitment hebben geleid tot een nagelstudio in Hilversum waar ze de allermooiste kunstwerken van je nagels maakt! Voor een feestje, of speciale gelegenheid, of gewoon zo. Weet zeker dat je na 1 bezoek net zo hooked bent als ik! Heb gelijk meerdere afspraken  ingepland, voordat ze vol zit na dit artikel! Ze is net begonnen, dus pak zeker snel je kans voordat ze echt de bekendste nagelstyliste van ‘t Gooi is!

Laknroll-nail-art-Hilversum
Laknroll-nail-art-Hilversum

BIAB  
Naast creatieve nail-art, is ze ook gespecialiseerd in BIAB. Hmm wat?  BIAB (Builder In A Bottle) is  een lak die flexibel en verstevigend is en die opgebouwd kan worden tot een stevige egale nagel. Ideaal voor nagelbijters of mensen met poreuze nagels. Waar dit normaal in Amsterdam zo rond de 75-80 euro kost, is zij zoveel schappelijker geprijsd. Specifieke p
Prijzen?  Check dan hier haar website. 

Laknroll-nail-art-Hilversum
Laknroll-nail-art-Hilversum

Cadeautje?
Hoe leuk om dit als verrassing te geven aan iemand die het echt even nodig heeft. Een klein gebaar met groots resultaat, want diegene gaat echt letterlijk elke seconde naar haar nagels kijken! 😉 En de experience ansich is al te leuk! 

Groepen of Feestje?
In-store event, bachelorette of ga je trouwen en wil je samen met je  bruidsmeisjes special nails? Een Kinderfeestje? Donja heeft zelf twee dochtertjes en die zijn ook helemaal fan. Zo kwam ze op het idee om kinderfeestje te organiseren. Hoe leuk om thuis te gaan lakken met alle vriendinnetjes van je dochter? Ik zeg gat in de markt! 

Lak ‘n Roll – Larenseweg 139, Hilversum @laknroll.nailartlaknroll.nl

Andere pareltjes