Gooische Hotspots

ALLE HOTSPOTS IN 'T GOOI & OMGEVING OP ÉÉN PLEK

Koffiehuis-de-goedemorgen-Vinkeveen-Gooische-Hotspots

KOFFIEHUIS DE GOEDEMORGEN EEN VERBORGEN PAREL

Aan de Vinkeveense Plassen, ligt het übergezellige Koffiehuis de Goede Morgen. Een soort huiskamer, midden in de natuur, met de lekkerste ....

Aan de Vinkeveense Plassen, halverwege Abcoude en Vinkeveen, verscholen tussen een vakantiepark en de natuur, ligt dit übergezellige kleinschalige koffiehuis. Een plek waar je je gelijk thuis voelt! Ingericht als een echte huiskamer, met als je binnenkomt gelijk de meest goddelijke taartjes. Een plek waar een krantje of tijdschrift kan lezen, een  kletspraatje kan maken of kan genieten van een heerlijk ontbijt of taartje! Wees gewaarschuwd, deze plek wordt een thuis naast je thuis! Een pareltjes als je van natuur, goede producten en rust houdt. Kids mee? Yes zeker weten, ze kunnen hier spelen met speelgoed uit de speelkast of buiten op avontuur gaan. Juist de locatie, gelegen op het vakantiepark De Tachtig Morgen in Vinkeveen, maakt de plek nog gemoedelijker.

Koffiehuis-de-goedemorgen-Vinkeveen-Gooische-Hotspots
Koffiehuis-de-goedemorgen-Vinkeveen-Gooische-Hotspots

GELUKSMOMENTJES
Het zijn kleine geluksmomentjes die je hier geven. Het uitzicht vanuit de serre op het groen, de kinderen die hier rustig aarden en op onderzoek uitgaan, vriendinnen die aan het kletsen zijn onder het genot van een met een goeie koffie en lekker stuk zelfgemaakte taart voor hun neus, de haard die knispert, het stel op leeftijd die buiten op het terras aan genieten zijn van een uitsmijter en bananen pannenkoeken en tegelijk een spelletje speelt, de bediening die deels bestaat uit mensen van de dagbesteding die zo intens aan het genieten zijn.

Yes dit is een plek waar je je thuis voelt en puur kan genieten! Het is ook nog eens prachtig warm en zelfs een beetje retro ingericht, met ook binnen veel groen en hangplanten. Wellicht een beetje kneuterig, maar daar houden we van. Onze favo plek is zeker de grote stamtafel in de serre met het zonlicht die invalt en het uitzicht op de prachtige groene tuin. De tuin heeft als nostalgische blikvanger een ruïne van een oud boerderijtje, waar je heerlijk kan zitten.  Ook de ideale plek voor een kleine verjaardag, welke hier dan ook regelmatig plaatsvinden. 

Koffiehuis de Goedemorgen
Vinkenkade 75 – Vinkeveen
Geopend van vrijdag t/m maandag van 9-16h. 
Af en toe speciale events met live muziek vanaf 17h (check hun insta

 

 

Ook leuk