Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

Florèz-kledingmerk-jeans-Eemnes

Florèz, Gooisch kledingmerk met de perfecte jeans & more

Florèz is een Nederlands dames jeansmerk uit jawel het Gooi. Hoe leuk! Trots op een merk wat zo groot is en in 5 jaar tijd een erg gewild broekenmerk is geworden. Ze maken echt de perfecte jeans, die onwijs lekker zit en een fantastische fit heeft. Ik leef echt in de broeken van Florèz. Zo comfortabel én stretchy, maar niet te. Perfect dus!

Daarnaast hebben ze ook pantalons, stoere  cargo’s, jurken en jackets.  Alles in mooie zachte stoffen, met net dat kleine extra detail. Qua jeans hebben ze erg veel modellen, van te gave flared jeans, maar ook de Bobbi slim fit en de Charmeur mom jeans zijn hier favoriet. Het gezicht achter Florèz, zijn Floris van Amstel en Angéla Fokker. Twee Gooische ondernemers die als koppel 5 jaar geleden dit fashion avontuur zijn aangegaan. Zij zagen een nieuw gat in de markt door het gebruik van ultra zachte materialen in combinatie met de perfect fit. Zo gaaf als een modemerk uit het Gooi zo groot is.

Florèz-kledingmerk-jeans-Eemnes
Florèz-kledingmerk-jeans-Eemnes
Florez-Fashion-Eemnes-bewerkt-21

Ze hebben maar liefst 350 verkooppunten door heel Nederland. In het Gooi en omstreken kan je terecht bij o.a.: Cappuccino in Laren,  Corduroy in Huizen, Maggy’s in  Spakenburg, TOFF by Kim in Bussum en Image Wear – Utrecht. Of je kan online shoppen in hun eigen Florèz webshop

Florèz Showroom
Vogelkersberg 14aA, Eemnes

Deze zijn ook top!