Gooische Hotspots

Gooische Hotspots

mevrouwgroen website-4

De allerleukste kinderwinkel van ‘t Gooi: Mevrouw Groen

Wat een prachtwinkel is dit! Niet voor niks gekozen tot de leukste winkel van Hilversum. Wij zijn groot fan, een winkel vol passie en....

Onze favoriete kinderwinkel in Hilversum is met stipt op nummer 1:  Mevrouw Groen. heeft een zeer uitgebreid en vrolijk assortiment De eigenaren zitten vol passie & humor en zijn super creatief! Ze hebben de mooiste boeken, speelgoed, rugzakken, kraamcadeautjes en nog veel meer. Je gaat zeker niet met lege handen deze fantastische winkel uit. 

mevrouw-groen-kinderwinkel-gooische-hotspots
mevrouw-groen-kinderwinkel-gooische-hotspots

DE MOOISTE MERKEN

Wordt altijd zo blij als ik hier naar binnen loopt. Ze verkopen super veel leuke & duurzame merken zoals Jellacat, Koeka, Liewood Djeco, Microstep en nog veel meer. Van prachtige dekens, hippe kleertjes voor je baby,  rugtassen, cadeautjes, loopfietsen tot aan mooie pyjama’s voor de wat grote kids.  Maar ook voor de styling van de kinderkamer genoeg leuks te vinden. Vergeet niet de toonbank deze ligt vol kleine cadeautjes. Ideaal voor Sint. 

ETALAGE TREKKER

De etalage is een echte publiekstrekker! Mevrouw Groen, Claudine, maakt altijd de mooiste creaties en echt een plezier om het hele ontwerp traject via Instagram Stories te volgen.  Tot in detail wordt de etalage gestyled! De ene keer wordt treinstation Hilversum nagebootst, en de andere keer een uitbundige Sint etalage. Kinderen rennen altijd gelijk naar de etalage om te zien wat er nu weer allemaal staat! Te leuk! 

 

“Een kinderwinkel waar je niet

met lege handen uitstapt!”

 

mevrouw-groen-kinderwinkel-gooische-hotspots

SPEELHOEK VOOR DE KIDS

Het allerfijnste van deze winkel is dat de kids ook meer dan welkom zijn. Ze kunnen spelen in het leuke speelhuisje,  waar onze kinderen altijd linea recta naar toe rennen. Super fijn, want dan kan je rustig rond snuffel in de winkel. Want zoveel moois te zien en elke week weer nieuwe dingen! 

Ze zijn maar liefst 7 dagen per week open, dat ook zo fijn! Altijd de kans om last-minute een cadeautje te kopen! Let op, ze zitten op het randje van het centrum. Parkeren kan gewoon voor de deur. 

‘s Gravelandseweg 46,  Hilversum – mevrouwgroen.nl

Deze zijn ook top!